İskorpicxin Oy Kullanacağı Yer :D Gidip Linç Edelim
-
T.C. KİMLİK NUMARASI 34918188406 SEÇMEN NUMARASI OK6117M6017 SOYADI ÖZKAN ADI SİYAMİ ADRES ESENLER MAH./ ÇANAKKALE MERKEZ/ ÇANAKKALE
22/07/2007 tarihli XXIII. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ adlı seçimde oy verme yeri:OY VERECEĞİNİZ YER ÖMER MART İLKÖRTEMİ OKULU SANDIK NUMARASI 1126
arkadaşlar warmı bunla aynı yerde oy wercek we ya yakın olan :D
-
zuhaha helal olsun ya nerden aklına geldi :)
-
bilmiyorum :D
o an bu pro açıktı :D
bi baktım isko ölmüş falan diyolar :D puhahahahah :D
tc kimlik nosuna falan bakim derken aklkma geldi :D
-
ama ama ama o artık aramızda yok üeeee :P falan :D harbiya aq çanakkalede mürid falan yokmu gitsin daatsın $unun bürosunu :D Veya biz bi otobüs kiralayak 30 ki$i falan gidelim :P hem $ehitlii falanda dolanırıs :D
-
:) NE alaykaysa a.k bende ssk sayfasında idim baktım iskonun tc kimlik nosu var bi bakayım dedim bu adam 92 den bu yana sigortasız lan yazık adama
birde şu var hani öldü felan diyorlar ya eğer nufus müdürlüğünden ölüm belgesi alınırsa ssk pasif hale gelir şu anda aktif diyor diyelimki yeni öldü henüz ölüm kaydı yaptırılmadı bakalım 5 veya 10 güne kadar ölüp ölmediği belli olur adamın
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------ama ama ama o artık aramızda yok üeeee :P falan :D harbiya aq çanakkalede mürid falan yokmu gitsin daatsın $unun bürosunu :D Veya biz bi otobüs kiralayak 30 ki$i falan gidelim :P hem $ehitlii falanda dolanırıs :D
-----------------------------
ben varım a.q:d -
lordvader89 bunu yazdı:
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------ama ama ama o artık aramızda yok üeeee :P falan :D harbiya aq çanakkalede mürid falan yokmu gitsin daatsın $unun bürosunu :D Veya biz bi otobüs kiralayak 30 ki$i falan gidelim :P hem $ehitlii falanda dolanırıs :D
ben varım a.q:d
-----------------------------abi elemanları topla warsa birinde tahribat t-shirtu giydirip fotofaını cekin aq !: D:D:D
-
fmk hocam ben baktım Bağkurdan emekli :) hatta 5 ytl de fazla ödemesi var siyami bey in :D yani 92 de sigortadan çıkıp bağkur a geçmiş :D ordan emekli olmu$!:)
-
aq yaylaya gitmesem ben de wardım :D
tüh yya
ama iyi fikir tahribat t-shirti giydirip resim çektiin :D
-
yaw bıkmadınız mı su amca dan ne istiyonuz ya gül gibi adam
bırakın acmayın topic falan aaaaa
kızıyorum ama
o bana davsı ögretti
-
böylelerine mi acıcaz
sokaktaki serserilere yazık olur...