folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İskorpit Hakkında Bilgi ( Ne İçin Yazdığım Anlaşılır Umarım).

İskorpit Hakkında Bilgi ( Ne İçin Yazdığım Anlaşılır Umarım).

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    bu balığın çanakkalede yaşayan cinslerine İSKORPİÇX deniyodu galiba demi yanlışım varsa düzeltin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

yedi sülale balıkçıyızdır. bu siktimin balığı ağ çekerken bigün beni çarptı harbiden de çok pis ediyo adamı. ne adamları ağlattığını gördüm :D

ayrıca çorbası olur bunun manyakta lezzetlidir ama yapasını bilen yapacak. rakının yanında on numara meze olur... 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    scaryhim bunu yazdı:
    -----------------------------

La bu ibnenin öldüğünün söyletisi var..

kaptana söylim bi ..eşini arasın sorsun :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    scaryhim bunu yazdı:

La bu ibnenin öldüğünün söyletisi var..

kaptana söylim bi ..eşini arasın sorsun :)

aradım valla kızı çıktı annem evde yok dedi babasının sordum  oda yatıyormuş bu saattemi dedim evet dedi artık erken yatıyor yaşlandı dedi dedim babana slm söyle anneni benim için öp :D:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ehuehueh ttnetten bile hızlısın hoca :D .::konu iskopiç olunca :P .::insan sevdiğini mi sikermiş ne :D .::senin bu herife bi sempatin olsa gereq :D .::isko lafı geçince adamı arama ihtiyacı hissediyosun :D ..nası bi ilişki ..nası bi çelişki :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 2803 Toplam Mesaj: 16