İskorpitx Bu Gece Kanal1 De İmiş :)
-
oo beyler o zaman hepbilikte örgütleniyoruz o saatte kanal 1 i arıyoruz mutlaka birimiz tutturur ondan sonrada ağzımıza geleni sayıyoruz :)
-
lan olum hepiniz adama b*k atmışssız yuh size davs mavs diye dalga geçiyosunuz ulan o zaman sizde yapınsanıza davs hadi kafa bulanlar yapsın davsla 141 000 site alsınlar bekliyom
-
ooof oof zamanla zamanla.. hemen kızmayın ona..
neyse saat kacda ve oranın tel numarası kac?? -
gece arıyacam dayıya dicem benim bi arkadas var onun msn heykırla bagalım yapabilecek kapasite varmı
-
kedi uzanamadığı ciger varya ciger ona mındar dirmiş a.k siz çıkın sizide görelim bok atmayın adama bi poh yapamıorsunuz çamur atmayın adama
-
ilkkez Bi tvde Lamer İZLİCEZ
-
su ftp ye istartix.html atan şahsiyet =)
-
buzul usta haklısın ama adam her buldugu ftpye index.html koyuyor.. bunun ulaşılmadık neyi varki?? hackerlık bu demekmidir ben hacker olmadıgım için bilmiorm ama eer hackerlıksa bu ozaman helal adamı kanal d ye cıkaralım.. bizi bile hacklicekdi demek az kalsın..
-
vayy demek ki bu gece tht den kopup tv başına çöreklencez :) eğer program esnasında alttan tel numaraları geçerse ben de ararım ama erkan_2 değil ForMyPain olarak tanıtırım kendimi :)
bi de merak ettiğim bişi var adam yanlız başına mı yapıyor yoksa 10-15 kişiye alın bu program bu da index hadi bakalım arkadaşlar mı diyr? bilen biri varsa paylaşabilir mi? -
arakdaşlar siz adama lamer falan diyorsunuz ama bu adam zamanında microsft u hacklemiş bi kişilik o kjadar küçümsemeyin ayrıca davs mavs diyorsunuzda davs la siz 141....... siteyi siz NAH havklersiniz esas lamer türk hacklara lamer diyenlerdir...Laf atacağınız adamı iyi seçin ..
Toplam Hit: 7174 Toplam Mesaj: 50