folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İskorpitx Tahribat.Com A Laf Atyıor Ve HOLYONE A O.Ç. Diyor Güya Tahribat I Hacklemiş.

İskorpitx Tahribat.Com A Laf Atyıor Ve HOLYONE A O.Ç. Diyor Güya Tahribat I Hacklemiş.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Bu oç tahribat a laf atıyor ve holy one o.ç. diyor. Bu herife bir cevap vermek lazım.

bide tahribatı hacklediğini söylüyor bu doğru mu?

bu herife bir cevapvermek lazım. DAVS eziği

http://mavideniz.org/forum/viewtopic.php?t=13038

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    bu bok böcüğü tbtye laf atacağına otursunda kendi sitesini baştan kodlasın allahın yüzen heykırı...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    yazık...hiç takıp konu falan acmamak gerek

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    hack olayı doğrumu? onu merak ettim cidden bu lamer tahribat ın scriptinimi hackledi :S

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Yalan be 06 da essential ile pc ye giren adamla HOLYONE u bri tutmayın. Holyone tektir birdir.Türkiyenin en iyi coderı hackerıdır.Ötesi yok. İsko kim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    salak diyoki küfür etmişiz. Küfürle ddos attackı ayıramıyo. Sitenin db leri çöktü adam kapayıp açtı.Hiç forum kalmadı emekleri boşa gitti. Salak hackerım diyo phpbb kurmuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    ya hacım istediği kadar atsın madem kodlar elinde bu sitenin kodları benim elimde olsa çatır çatır aşağıya indirirm 3 sene önce olan davalar hatırladığım kadarı ile gelsin tavla oynayalım biz onla abimiz o hekler....

Bu arada Asp de tavla yazmayı düşnüyorum bu sefer puanları çalınmaz isterse gelsin...

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    yav boyle lamerlerin hitini arttiriyorsunuz sonra adam tv stuidosunu ariyor gelin beni cekin ben hackerim diyor suc bizde gotu boklu adamlarin boyle hitlerini yukseltiyoruz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    ßu iskorpitx deniLen o.ç ßizim $eyh'e küfürü ne haKLa edioR onunßen taaa.... yediden yetmi$se saLLattiRmasin ... tam ßi koLPa ßu adaM kendini en ii'Lerde tutmak icin oraya ßuraya kolPalioR tam ßi yaaLakadiR...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    anaconda sitesine üye oldum adamın gitcem insan gibi yanlışlarını söylicem.erkeksen edit le mee banlama dicem

1-Phpbb ile iyi webmaster olunmaz
    2-Davs la hackr olunmaz
    3-2006 yılında essential sub7 gibi pro. lar kullanılmaz
    4-Lamer programı ddiğin denyo nun 10 da birini sen de yap elini öpecem tahribatdan ayrılcam.
    5-Afedersiniz siz kimsiniz tahribata laf atıyosunuz?? Sen net de tavla oynarken tbt vardı

Bunları tek tek dicem.Sizde ekleyin bişeler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    hala boyle itlerin hitini yukseltiyorsunuz kendi capinda eglensin arkadas :D:D:D birakin ya
Toplam Hit: 2849 Toplam Mesaj: 17