İskorpitx Tahribat.Com A Laf Atyıor Ve HOLYONE A O.Ç. Diyor Güya Tahribat I Hacklemiş.
-
Bu oç tahribat a laf atıyor ve holy one o.ç. diyor. Bu herife bir cevap vermek lazım.
bide tahribatı hacklediğini söylüyor bu doğru mu?
bu herife bir cevapvermek lazım. DAVS eziği
http://mavideniz.org/forum/viewtopic.php?t=13038 -
bu bok böcüğü tbtye laf atacağına otursunda kendi sitesini baştan kodlasın allahın yüzen heykırı...
-
yazık...hiç takıp konu falan acmamak gerek
-
hack olayı doğrumu? onu merak ettim cidden bu lamer tahribat ın scriptinimi hackledi :S
-
Yalan be 06 da essential ile pc ye giren adamla HOLYONE u bri tutmayın. Holyone tektir birdir.Türkiyenin en iyi coderı hackerıdır.Ötesi yok. İsko kim?
-
salak diyoki küfür etmişiz. Küfürle ddos attackı ayıramıyo. Sitenin db leri çöktü adam kapayıp açtı.Hiç forum kalmadı emekleri boşa gitti. Salak hackerım diyo phpbb kurmuş
-
ya hacım istediği kadar atsın madem kodlar elinde bu sitenin kodları benim elimde olsa çatır çatır aşağıya indirirm 3 sene önce olan davalar hatırladığım kadarı ile gelsin tavla oynayalım biz onla abimiz o hekler....
Bu arada Asp de tavla yazmayı düşnüyorum bu sefer puanları çalınmaz isterse gelsin... -
yav boyle lamerlerin hitini arttiriyorsunuz sonra adam tv stuidosunu ariyor gelin beni cekin ben hackerim diyor suc bizde gotu boklu adamlarin boyle hitlerini yukseltiyoruz...
-
ßu iskorpitx deniLen o.ç ßizim $eyh'e küfürü ne haKLa edioR onunßen taaa.... yediden yetmi$se saLLattiRmasin ... tam ßi koLPa ßu adaM kendini en ii'Lerde tutmak icin oraya ßuraya kolPalioR tam ßi yaaLakadiR...
-
anaconda sitesine üye oldum adamın gitcem insan gibi yanlışlarını söylicem.erkeksen edit le mee banlama dicem
1-Phpbb ile iyi webmaster olunmaz
2-Davs la hackr olunmaz
3-2006 yılında essential sub7 gibi pro. lar kullanılmaz
4-Lamer programı ddiğin denyo nun 10 da birini sen de yap elini öpecem tahribatdan ayrılcam.
5-Afedersiniz siz kimsiniz tahribata laf atıyosunuz?? Sen net de tavla oynarken tbt vardı
Bunları tek tek dicem.Sizde ekleyin bişeler -
hala boyle itlerin hitini yukseltiyorsunuz kendi capinda eglensin arkadas :D:D:D birakin ya
Toplam Hit: 2849 Toplam Mesaj: 17