Islak Kuru Dikey Kablosuz Süpürge Tavsiyesi
-
-
Böyle bir konu açılmıştı. Görürse yazar.
@kreyzi
Pikacu tarafından 10/May/25 17:35 tarihinde düzenlenmiştir -
konuyu bende takip edeyim.
ayrıca biraz araştırma yapmıştım.
ilk akla gelen philips 9000 serisi çok iyi görünüyor. tabi kullananlar vardır.eksilerini yazarsa uygun olur.
tefal markasının denk gelmiştim. baya iyi görünüyordu. hem mağazadan hem de videolardan izlediğim kadarıyla fiyat performans olarak çok iyi.
bu tarz ürünlerde servis desteği önemli. tefalin servis ve parça konusunda sorunu olmaz ancak diğer markaları kullananlar varsa bilgi verir.
-
dertli bunu yazdı
konuyu bende takip edeyim.
ayrıca biraz araştırma yapmıştım.
ilk akla gelen philips 9000 serisi çok iyi görünüyor. tabi kullananlar vardır.eksilerini yazarsa uygun olur.
tefal markasının denk gelmiştim. baya iyi görünüyordu. hem mağazadan hem de videolardan izlediğim kadarıyla fiyat performans olarak çok iyi.
bu tarz ürünlerde servis desteği önemli. tefalin servis ve parça konusunda sorunu olmaz ancak diğer markaları kullananlar varsa bilgi verir.
Philips memnun olan çok ama fiyat yüksek ve baya ağır
dream h12 serisine baktım fiyat performans çok iyi ama teknik servis olayı berbat
-
Philips bu işi çözmüş fakat malzeme kalitesi iyi değil
-
Hocalar şuan sharkninja sanırım en iyisi hem fiyat performans olarak hemde malzeme kalitesi olarak
ancak nasıl ki kurutmalı çamaşır makınalarının kronik sıkıntıları varsa ve çözümü yoksa
ıslak kuru makınalar için benimde okuduğum yorumlar şu şekilde
eğer tüm eviniz sert zemin değilse fayans mermer gibi ıslak kuru makınalar sert zemine uygun olduklarından bu sefer süpürmeyi iyi yapamıyormuş.
en iyi çözüm kendini temizleyip boşaltabilen kuru temizlik makınaları gibi en azından halılı evlerde.
iki model arasındayım bende
ıslak kuru
kuru otomatik boşaltma temizleme
.
çevremde parası olup dyson alanların makınaları 2 sene dolmadan hep bir yerlerinden bozuldu tamam dyson iyi makına servisi de iyi ancak benim 3.5 senelik xiaomi viomi a9 ucuz süpürgem hala taş gibiyken 20 bin tl lik 25 bin tl lik dyson 1 senede bozuluyorsa bana uzak dursun.
PanxeR tarafından 10/May/25 23:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben kablolu bissell aldım memnunum. https://www.bissellturkiye.com/urun/crosswave-hf2-pro-yuksek-vakumlu-sert-zemin-supurme-ve-silme-makinesi
Kablosuz olayı batarya ömrü ve çekim gücü anlamında şüpheli benim açımdan.
-
Bosch al geç hocam batarya sökülüp takılıyor ve tüm bosch bataryalarıyla uyumlu yani pil öldü git sanayiden matkap bataryası al tak devam et. Emişgücü filtresi fln iyi birde diğerlerine göre hafif oda iyi oluyor
150 m2 evi çift batarya ile rahat tertemiz yapıyor
çift batarya veriyorlar alırken
tek sorunu batarya sadece kendisi şarj olmuyor makina ile girdiği için biri kullanırken diğeri şarjda olmuyor biri dolunca söküp diğerini takmak şarj etmek gerekiyor ama ben tek pil kullanıyorum uzun zamandır diğeri yedekte duruyor arada değiştiriyorum
internetten almanı tavsiye etmem vatan medimarkt oluyor
-
CiRKiN bunu yazdı
Bosch al geç hocam batarya sökülüp takılıyor ve tüm bosch bataryalarıyla uyumlu yani pil öldü git sanayiden matkap bataryası al tak devam et. Emişgücü filtresi fln iyi birde diğerlerine göre hafif oda iyi oluyor
150 m2 evi çift batarya ile rahat tertemiz yapıyor
çift batarya veriyorlar alırken
tek sorunu batarya sadece kendisi şarj olmuyor makina ile girdiği için biri kullanırken diğeri şarjda olmuyor biri dolunca söküp diğerini takmak şarj etmek gerekiyor ama ben tek pil kullanıyorum uzun zamandır diğeri yedekte duruyor arada değiştiriyorum
internetten almanı tavsiye etmem vatan medimarkt oluyor
Bosch Islak Kuru önermiyorlar hocam sadece süpürmesi güzel Unlimited 7 var bende memnunum bana kablosuz silme için lazım aslında
-
PanxeR bunu yazdı
Hocalar şuan sharkninja sanırım en iyisi hem fiyat performans olarak hemde malzeme kalitesi olarak
ancak nasıl ki kurutmalı çamaşır makınalarının kronik sıkıntıları varsa ve çözümü yoksa
ıslak kuru makınalar için benimde okuduğum yorumlar şu şekilde
eğer tüm eviniz sert zemin değilse fayans mermer gibi ıslak kuru makınalar sert zemine uygun olduklarından bu sefer süpürmeyi iyi yapamıyormuş.
en iyi çözüm kendini temizleyip boşaltabilen kuru temizlik makınaları gibi en azından halılı evlerde.
iki model arasındayım bende
ıslak kuru
kuru otomatik boşaltma temizleme
.
çevremde parası olup dyson alanların makınaları 2 sene dolmadan hep bir yerlerinden bozuldu tamam dyson iyi makına servisi de iyi ancak benim 3.5 senelik xiaomi viomi a9 ucuz süpürgem hala taş gibiyken 20 bin tl lik 25 bin tl lik dyson 1 senede bozuluyorsa bana uzak dursun.
Doğru aslında hem halı hem kuru zemin aynı anda iyi yapan yok gibi silmeyi ayrı süpürmeyi ayrı almak lazım
shark hoşuma gitti aslında Dream h12 pro ile arasında kaldım
-
Philips 9000 aldık bugün. İlk izlenimim çok şık ve kaliteli duruyor. Şarj konusu bence sıkıntılı gibi 40 dk ne aq. 2 saatte şarj oluyor. Süpürmesi oldukça başarılı. Silmesini henüz denemedik ama kaliteli olacağını düşünüyorum. Motoru falan güçlü. Kafayı alıp arabayı süpürmeye gidecek yarın :))