folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Islak Kuru Dikey Kablosuz Süpürge Tavsiyesi

Islak Kuru Dikey Kablosuz Süpürge Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Evde hem fayans parke hemde halı üstünde kullanabileceğimiz hem süpürme hemde yerleri sağlam silecek makine alalım dedik ama çok marka var herkes bir şey söylüyor. Kullanıp memnun olan marka model önerisi varmıdır ?

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Böyle bir konu açılmıştı. Görürse yazar.

@kreyzi

Pikacu tarafından 10/May/25 17:35 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

konuyu bende takip edeyim. 

ayrıca biraz araştırma yapmıştım.

ilk akla gelen philips 9000 serisi çok iyi görünüyor. tabi kullananlar vardır.eksilerini yazarsa uygun olur.

tefal markasının denk gelmiştim. baya iyi görünüyordu. hem mağazadan hem de videolardan izlediğim kadarıyla fiyat performans olarak çok iyi.

bu tarz ürünlerde servis desteği önemli. tefalin servis ve parça konusunda sorunu olmaz ancak diğer markaları kullananlar varsa bilgi verir.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    dertli bunu yazdı

konuyu bende takip edeyim. 

ayrıca biraz araştırma yapmıştım.

ilk akla gelen philips 9000 serisi çok iyi görünüyor. tabi kullananlar vardır.eksilerini yazarsa uygun olur.

tefal markasının denk gelmiştim. baya iyi görünüyordu. hem mağazadan hem de videolardan izlediğim kadarıyla fiyat performans olarak çok iyi.

bu tarz ürünlerde servis desteği önemli. tefalin servis ve parça konusunda sorunu olmaz ancak diğer markaları kullananlar varsa bilgi verir.

Philips memnun olan çok ama fiyat yüksek ve baya ağır 

dream h12 serisine baktım fiyat performans çok iyi ama teknik servis olayı berbat 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Philips bu işi çözmüş fakat malzeme kalitesi iyi değil

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocalar şuan sharkninja sanırım en iyisi hem fiyat performans olarak hemde malzeme kalitesi olarak 

ancak nasıl ki kurutmalı çamaşır makınalarının kronik sıkıntıları varsa ve çözümü yoksa 

ıslak kuru makınalar için benimde okuduğum yorumlar şu şekilde

eğer tüm eviniz sert zemin değilse fayans mermer gibi ıslak kuru makınalar sert zemine uygun olduklarından bu sefer süpürmeyi iyi yapamıyormuş.

en iyi çözüm kendini temizleyip boşaltabilen kuru temizlik makınaları gibi en azından halılı evlerde.

iki model arasındayım bende

ıslak kuru

https://www.sharkninja.com.tr/products/shark-hydrovac-pro-islak-kuru-sarjli-silme-ve-supurme-makinesi-wd210eu

kuru otomatik boşaltma temizleme 

https://www.sharkninja.com.tr/products/shark-clean-empty-auto-empty-sistemli-sarjli-dikey-supurge-bu3521eu

.

çevremde parası olup dyson alanların makınaları 2 sene dolmadan hep bir yerlerinden bozuldu tamam dyson iyi makına servisi de iyi ancak benim 3.5 senelik xiaomi viomi a9 ucuz süpürgem hala taş gibiyken 20 bin tl lik 25 bin tl lik dyson 1 senede bozuluyorsa bana uzak dursun.

PanxeR tarafından 10/May/25 23:07 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Ben kablolu bissell aldım memnunum. https://www.bissellturkiye.com/urun/crosswave-hf2-pro-yuksek-vakumlu-sert-zemin-supurme-ve-silme-makinesi

Kablosuz olayı batarya ömrü ve çekim gücü anlamında şüpheli benim açımdan.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Bosch al geç hocam batarya sökülüp takılıyor ve tüm bosch bataryalarıyla uyumlu yani pil öldü git sanayiden matkap bataryası al tak devam et. Emişgücü filtresi fln iyi birde diğerlerine göre hafif oda iyi oluyor 

150 m2 evi çift batarya ile rahat tertemiz yapıyor 

çift batarya veriyorlar alırken 

tek sorunu batarya sadece kendisi şarj olmuyor makina ile girdiği için biri kullanırken diğeri şarjda olmuyor biri dolunca söküp diğerini takmak şarj etmek gerekiyor ama ben tek pil kullanıyorum uzun zamandır diğeri yedekte duruyor arada değiştiriyorum

internetten almanı tavsiye etmem vatan medimarkt oluyor 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

Bosch al geç hocam batarya sökülüp takılıyor ve tüm bosch bataryalarıyla uyumlu yani pil öldü git sanayiden matkap bataryası al tak devam et. Emişgücü filtresi fln iyi birde diğerlerine göre hafif oda iyi oluyor 

150 m2 evi çift batarya ile rahat tertemiz yapıyor 

çift batarya veriyorlar alırken 

tek sorunu batarya sadece kendisi şarj olmuyor makina ile girdiği için biri kullanırken diğeri şarjda olmuyor biri dolunca söküp diğerini takmak şarj etmek gerekiyor ama ben tek pil kullanıyorum uzun zamandır diğeri yedekte duruyor arada değiştiriyorum

internetten almanı tavsiye etmem vatan medimarkt oluyor 

Bosch Islak Kuru önermiyorlar hocam sadece süpürmesi güzel Unlimited 7 var bende memnunum bana kablosuz silme için lazım aslında

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Hocalar şuan sharkninja sanırım en iyisi hem fiyat performans olarak hemde malzeme kalitesi olarak 

ancak nasıl ki kurutmalı çamaşır makınalarının kronik sıkıntıları varsa ve çözümü yoksa 

ıslak kuru makınalar için benimde okuduğum yorumlar şu şekilde

eğer tüm eviniz sert zemin değilse fayans mermer gibi ıslak kuru makınalar sert zemine uygun olduklarından bu sefer süpürmeyi iyi yapamıyormuş.

en iyi çözüm kendini temizleyip boşaltabilen kuru temizlik makınaları gibi en azından halılı evlerde.

iki model arasındayım bende

ıslak kuru

https://www.sharkninja.com.tr/products/shark-hydrovac-pro-islak-kuru-sarjli-silme-ve-supurme-makinesi-wd210eu

kuru otomatik boşaltma temizleme 

https://www.sharkninja.com.tr/products/shark-clean-empty-auto-empty-sistemli-sarjli-dikey-supurge-bu3521eu

.

çevremde parası olup dyson alanların makınaları 2 sene dolmadan hep bir yerlerinden bozuldu tamam dyson iyi makına servisi de iyi ancak benim 3.5 senelik xiaomi viomi a9 ucuz süpürgem hala taş gibiyken 20 bin tl lik 25 bin tl lik dyson 1 senede bozuluyorsa bana uzak dursun.

Doğru aslında hem halı hem kuru zemin aynı anda iyi yapan yok gibi silmeyi ayrı süpürmeyi ayrı almak lazım

shark hoşuma gitti aslında Dream h12 pro ile arasında kaldım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Philips 9000 aldık bugün. İlk izlenimim çok şık ve kaliteli duruyor. Şarj konusu bence sıkıntılı gibi 40 dk ne aq. 2 saatte şarj oluyor. Süpürmesi oldukça başarılı. Silmesini henüz denemedik ama kaliteli olacağını düşünüyorum. Motoru falan güçlü. Kafayı alıp arabayı süpürmeye gidecek yarın :))

Toplam Hit: 314 Toplam Mesaj: 14
s