İslam Dünyasının Facebook‘U Açılıyor
-
DeadSoul bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
kız erkek aynı db de tutmazlar heralde
ahah ulan ya :D
çok güldüm lan. :D
-
olayın özentilik ile alakası yok, bu dünyada bana göre islamı hristiyanlıgı yahudiliği genel olarak bütün dinleri kullanacaksın arkadaş
adam müslüman mı helal et mi istiyor daya helali
faceboo kmu istiyor daya helal facebook diye
ayran mı çıkartıyosun daha hêlali bide ayet yaz ayranla ilgili gogo
sex mi yapmak istiyolar helalsexpartner.com aç bak bakalım tutuyomu tutmuyor mudemek istedigim helal dedin mi dini dedin mi günah bile satarsın bu dünyada
-
siyahbereli bunu yazdı
kız erkek aynı db de tutmazlar heralde
ahahahahahaha süper :D
-
Allura bunu yazdı
olayın özentilik ile alakası yok, bu dünyada bana göre islamı hristiyanlıgı yahudiliği genel olarak bütün dinleri kullanacaksın arkadaş
sex mi yapmak istiyolar helalsexpartner.com aç bak bakalım tutuyomu tutmuyor mudemek istedigim helal dedin mi dini dedin mi günah bile satarsın bu dünyada
Güleyim mi ağlayayım mı anlayamadım. Mizacın süper. Bakış açısı harikulede. 100 % haklısın da ama ağlanacak bir hal olmasına rağmen kahkaha attım resmen.
-
Ayazz bunu yazdıAllura bunu yazdı
Güleyim mi ağlayayım mı anlayamadım. Mizacın süper. Bakış açısı harikulede. 100 % haklısın da ama ağlanacak bir hal olmasına rağmen kahkaha attım resmen.
İslamı paçoz ettiler kimi din üzerinden para kazanmak derdinde, kimi oy peşinde herkesin bi menfaati var.
-
Ateist : Ateizbook açsın,
Hindu : Hindiyizbiz açsın,
Hristiyan : Hristiyanbuk açsın,
Tahribat : Tahribok açsın,
Parası olan açsın abi :D
-
başı açık profil resimleri onaylanmaz heralde
-
joe_black bunu yazdı
başı açık profil resimleri onaylanmaz heralde
Uye olman icin ilk 2 sart;
1. Bakirelik test sonucunun taranmis ve asli gibidirli fotokopisi
2. Turbansiz ya da cubbesiz profil resmi yapmayacagina dair yeminli noterdan kagit
Not: VPN kullanarak log in olanlar sonsuza kadar lanetlenecek.
-
http://www.salamworld.com/wp-content/uploads/2013/02/ERM5793.jpg
:))) urlden görebileceğiniz üzere adamlar wordpress çakmışlar :D olmaz bu iş ayrıca karı kız olmadan olmaz bu işler ;)
-
Burdan iyi hatun kaldirilir