folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Islam Kültürü Projem İçin Kaynak Gerekiyor !!

Islam Kültürü Projem İçin Kaynak Gerekiyor !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Hocam İSAM a git orada direk araştırmak istediğin konuları aktar, sınıf sistemi gibi birşeyleri var mesela ben araştırmak istediğim hiç birşeye ulaşamadım,izin almam bazıları içinse referans getirmem gerekiyomuş ancak senin konularının benimkiler kadar luzumsuz olmadığı ortada ve bence yardımcı olabilirler.

Üsküdar Bağlarbaşında 29 masyıs üniversitesinde

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Din toplumların afyonudur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Neden bu kadar bağnazsınız anlamıyorum. Herhangi bir konu açıldığında o konunun dışında hiçbir mesaj gelmez.

Konu din olunca bağnaz evrimsel duygularınız kabarıyor nedense. Adam belirli bir konuda yardım istemiş.

Nasıl bir tatmin arayışıdır ki hemen ilgisi olmayan mesajlar ve hakaretler.

Neyse...

Bilgi Güçtür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kaynak veren arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Kaynakları düzenleyeceğim, pazartesi hocayla görüşüp kaynakları göstereceğim. Tam olarak konuyu da bulmam gerek. Yani islami kültürü kabul etmiyor, o yüzden islamın insanları geliştirmesi ile ilgili bir şey üzerine konu bulmam gerek. bunu da kaynakları inceleyerek karar vereceğim.

Destekler için teşekkürler..

Gereksiz mesaj yazanlara gelince ; onlar için zaten bir şey söylemeye gerek yok.. Dikkat çekme çabaları bunlar, benim 3-5 yaşımda yaptığım hareketleri bugün 30 yaşındakiler yapıyor.. Zeka farkı mı dersiniz, çocukluğu yaşayamamış insanlar mı dersiniz sizin tercihiniz

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 4141 Toplam Mesaj: 35