İslama Hakaret!!! Dur Demeliyiz
-
Şu şerefsizlerin sitesini http://www.cafepress.com/aaronscase/496636 kapatmak borcumuzdur arkadaşlar.. Kur'an ı Kerimi pisuvara atan bu tip resimlerle baskılı tişörtler satan bu o. çoçuklarının sitesini yok edebilecek birileri var mı aramızda..
-
Allah'ın vereceği kesin ama bizde birşeyler yapmalıyız..
-
LadyRenegade bunu yazdı:
o...çocukları.Allah belalarını verecek bunlarn.Allah'a havale..
Hislerimize tercüman oldun ne diyebilirim ki.Bu arada domuz olduklarınıda kabul etmeleri büyüklük http://logo.cafepress.com/1/735262.723431.jpg :)
-
Hatta yer yer köpek yer yer WC olduklarınıda kabul ediyorlar insan karşısındakini küçük düşürmek için ondan aşağı düşer mi ya :))) Komik
-
Şimdi ben kalkıp "DUR" yazacaktım ama yanlış anlaşılır mesele uzar.
Ama diğer forumlara yazdıklarımı kısaca özetlersek bu işler böyle olmaz yani site hackleyerek durdurulmaz.
-
PeriSaN bunu yazdı:
Şimdi ben kalkıp "DUR" yazacaktım ama yanlış anlaşılır mesele uzar.
Ama diğer forumlara yazdıklarımı kısaca özetlersek bu işler böyle olmaz yani site hackleyerek durdurulmaz.
Ya perişanım, bırak hacklensin , ha tamam başka yollarda vardır haklısın eğitim şart, ama bu forumlarda günde onlarca(bazen birlerce:D) site hacklemek hakıında döküman yayınlanıyo bu dökümanlarıda yayınlamasınlar o zman hacklenmesin site mite, ya bırak hacklensin ki millete hacklenecek site çıksın sonra yok sen şurayı hacklemişsin ayıp etmişsin yok sen şurayı almışsın yazık etmişsin denmesin -
hacklenirse hacklensin hatta iyi olur ama dediim gibi daha önemlisi beyinleri hacklemek :P
-
Bende farkındayım bunların sonu yok öyle yada böyle tekrar açıcaklar siteyi ama bu ticari bi site 1 gün dahi kapalı kalması onlar için büyük oranda maddi zarara neden olur..
-
siteye biraz baktım da oç ları iç çamaşırlarının falan üstüne basmış o resimleri
-
Dert etmeyin , trilyonlarca bööle site icin konu acmaya gerek yok, simdi kesin biri cikip kafiir sen ne anlarsin der :=)
**Birakin siz siteyi hackleseniz bile adama iilik yapmis olursunuz sadece ;)
-
eeeeeeeee ben bunu zamanında söylemiştim kimse siklemedi..!!!!
1_Yavaş yavaş islam ülkelerini işgal ediyorlar
2_DİKKAT EDİN BİZDE BİR İSLAM ÜLKESİYİZ VE YAVAŞ YAVAŞ ETRAFIMIZDAKİLERİ İŞGAL EDİYOLAR VE BİZİ ORTALARINA ALACAKLAR...!!!!!
3_ Sakın yanlış anlaşılmasın ama bunu yaparların başında israil ve yahudi liderler var..!!! (Ama şunu da belirtmek gerekirki zamanında almanlar yahudilere çok haksız bir zulüm yapmıştır ve kesinlikle bu almanların yaptıklarınıda kınıyorum)
4_ 3 maddeme ilave olarak şunu söylemek istiyorum bi kısım israil yani israil'i ülke olarak suçlu bulmuyorum yanlış anlaşılmasın tekrar tekrar söyleyeyimde sonra kalkıp biri aptal saptal bi laf söyler tepemi attırır!!!!!!!! (YAHUDİLER DOĞU ANADOLU VE GÜNEYDOĞU ANADOLUDA TOPRAK ALIYORLAR BUNU KİMSE BİLMİYOR!!! BURALARI YAVAŞ YAVAŞ ELİMİZDEN ALICAKLAR)
5_ SEVGİLİ KARDEŞLERİM, DEĞERLİ ARKADAŞLARIM BEN SİZE BUNU HER FORMDA SÖYLÜYORUM TEKRARDA SÖYLEMEYE DEVAM EDİCEM BİZ BİR BÜTÜNÜZ KÜRTÜYLE, TÜRKÜYLE, LAZIYLA, ÇERKEZİYLE, ABAZASIYLA DİKKAT EDİN BİZİ BÖLMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOLAR KÜRT SORUNU DİYOLAR! YOK ÇERKEZ ABAZA KAVGASI DİYOLAR! BİZ HEPİMİZ BİR BÜTÜNÜZ BİZ HEPİMİZ KARDEŞİZ BİZİ BU VATANA BAĞLAYAN EN BÜYÜK BORCUMUZ MİLLİ İRADEMİZİ VE TÜRKLÜĞÜN BU RUHUNU ANLAYARAK SAĞ DUYULU DAVRANMAKTIR..! ÇÜNKÜ BİZİ ANCAK İÇTEN BÖLE BİLİRLER VE BUNUDA BAŞARIYLA YAPIYOLAR!!!
6_ AVRUPANIN ÇOĞU ÜLKESİNDE TÜRKİYE İKİYE AYRILMIŞTIR!!! SAĞ TARAF KÜRDİSTAN SOL TARAF TÜRKİYE BUNDA ANLAYAN BİR MİLLET İÇİN İBRETLER VARDIR! ARTIK UYANIN BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞIYOLAR!!!
7_ MÜSLÜMAN OLARAK SİZE 2 ŞEY BELİRTMEK İSTİYORUM SEVGİLİ KARDEŞLERİM 1.Sİ KİTABIMIZ OLAN KURAN-I KERİM'İ OKUMAK 2. OLARAKTA PEYGAMBER EFENDİMİZİN YOLUNDAN GİTMEK YANİ ONUN ÜMMETİ OLMAYA HAK KAZANMAKTIR!
8_ İÇİNDEKİ KUDRET DAMARLARINDA Kİ ASİL KANDA MEVCUTTUR!!!
9_ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!
NOT= ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE KİTAP OKUYUN KİTAP OKUMAK DÜNYADA Kİ EN GÜZEL ŞEYDİR..!!!!!!