folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Islam,Terörizm Ve Yobazlık ( Avrupanın Gözünden )

Islam,Terörizm Ve Yobazlık ( Avrupanın Gözünden )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Şimdi arkadaşlar bir kız var facebookda.Bu testler oluyor ya aptal aptal yok avrupa yakasında hangi karaktersin,yok siyasi görüşün nedir vs vs.

Neyse kız bunlardan birini uygulamış.Testin adı kimlerden korkarsın.Ve kızın sonuçda katiller,Çinliler ve Müslümanlar var.Bide 2 tane şey daha vardı da unuttum onları.Neyse ben hemen altına yorum yaptım dedim ki nie Islam dedim biz yamyam değiliz dedim. Sonra kız şey yazdı.Cünkü onlar sadece gözlerini göstererek yürürler.Şimdi burda durdum düşündüm.Yani avrupaya Islam bu kadar yobaz bir din olarak mı tanıtılmış yada bu din hakkında hiç mi fikirleri yok. Neyse bizi hem yobaz olarak hem de potansiyel terörist olarak görüyor.Bakın bide google Ingilterede bir arama yaptım.Islam Terrorist diye sonra baktım 3.Sayfada ( Görsellerde ) bizim saadet partisinin bir mitig görüntüsü çıktı.Buyrun link.

Linke girdiğinizde ortada saadet partisinin bir miting görüntüsünü göreceksiniz.Pankartdaki yazının Türkcesi " Hz.Isa Tanrının oğlu değildir.O Islamın peygamberidir." yazmaktadır.Ve hemen yazının üstünde müslümanların Jesus hakkında düşündükleri resimde görülüyor yazmaktadır.Neyse bu site yanlış anlamadıysam Islam alehtarı bir site.Ve adamın biri Islamı anlamak diye konu açmış o konuda bunları vermiş.Gerçi sistem wordpress gibime geldi fakat wordpressde de yanlış bilmiyorsam kullanıcılara konu acma yetkisi veriliyordu.

Neyse şimdi bu avrupa halkı gerçekden çok bilinçsiz Islam hakkında.Yani şöle mantıklı düşününce bende onlara hak vermiyor değilim.Hiç bir bilgin olmadığı bir dine mensup kişiler kafalarını bağlıyorlar yüzlerindeki saç sakal birbirine karışmış ve adamlar biz bu dine mensubuz diyorlar.Yobazlık konusu budur.Avrupa bence kesinlikle bilinclendirilmeli.

Bu yukarıda kızın bahsettiği olay dışında ben yine buna benzer 1-2 olay yaşadım.Mesela elimde makinalı tüfek olan resmim vardı facebookda.Hemen Sırbın biri sen Hamassın falan dedi.Bilincli olan kadar olmayanda var oralarda.Bu adamları nasıl bilinclendirebiliriz  acaba ?

Cünkü google Ingilterede Islam yazıyorum hemen teröristler çıkıyor.Adamlar Islamı karalamak için bir sürü El Kaidenin kafa kesme videolarını falan paylaşıyorlar sağda solda.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    :) gülüp geç bence

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    yemişim ingiltereni zamanlla bütün dünya anlayacak ne olduğumuzu kimse buna dur mdiyemez inların ingilteresi varsa bizimde inanan türklerimiz var gençlerimiz var hiç sorun değil bi  lokmalık akıllaırı var onuda onlar almış uraşmaya değmez.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

11 eylül sonrası islamı terörism gösterdiler bilerek abd nin oyunu. zaten zeitgeisti izleyen bir yabancı bunların oyun olduğunu bilir. benimde anlamadığım hep bu islamcı partiler başa gelene kadar abd israili düşman belliyorlar ama sonra kanka oluyorlar nedense :)

saadet partisi şu anda iran şeriatını benimsiyor dolayısıyla iranda şu an nükleer faaliyet olarak terörism ülkesi gösterildiği ve hatta ambargolara maruz kaldığı için. saadette öyle gösterilmesi normal...

Biz Türküz ve bize iyi müslüman olmak yeter. M.Kemal Atatürk

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Sırbı salla çetnik p*çtir muhtemelen.

İngilizlerde çok meraklı zaten İslamı kötülemeye ...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Fetocana çağrı bırak o seni arar, derdini anlat elbet cevabını verir :D

!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

habib_mx_tr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fetocana çağrı bırak o seni arar, derdini anlat elbet cevabını verir :D

sen ne diyon hacı yaa

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    Hiç düşündünmü onların okullarında bizler nasıl anlatılıyoruz ? Bizim lise tarih,edebiyat kitaplarında bile dikkatli okursan ırkçılık temalı şiir,yazılar görürsün.Tarih kitaplarında hala ve hala ilkokuldaki, ortaokuldaki aynı faşist yazıları okuyoruz hep aynı şeyler.Biz ermenilerin,rusların şunun bunun iyi yönlerini hiç ögrenemedik.Biz böyleysek düşün onlar nasıldır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Sn remus :) biz ne ermenilerden ne ruslardan tarih boyunca iyilik gördük mü ki anlatalım ? biz gerçek neyse tarihi oldugu gibi anlatıyoruz.Ve bizim anlatacak bir çok şeyimiz var tarihimiz şan şöhret ve başarılar ile dolu o yüzden önce onları ögretip sonra yenilgilerimizi anlatırız

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    Sn remus :) biz ne ermenilerden ne ruslardan tarih boyunca iyilik gördük mü ki anlatalım ? biz gerçek neyse tarihi oldugu gibi anlatıyoruz.Ve bizim anlatacak bir çok şeyimiz var tarihimiz şan şöhret ve başarılar ile dolu o yüzden önce onları ögretip sonra yenilgilerimizi anlatırız

İşte bu yanlış bence.böyle söylüyorsun çünkü böyle ögretildi.Hiç iyilik görmedik diyosun;örn.kurtuluş savaşında rusların yardımı önemlidir.Ermenilerin savaş yönünden yardımı olmayabilir ama eminimki bu toplum için iyi şeylere çabalayanda olmuştur.Mesela bizim önemli ermeni sanatçılarımız vardı.Ama bunları anlatan 2 satırsa,söven yazı 10 satır.Ben sadece ermeni ve ruslar için demedim bütün toplumlar için söyledim.Başarı,şan,şöhret ayrı ırkçılık ve faşistlik ayrı.Bizim kitaplarımız bizim kötü yanlarımızı anlatmıyor ve insanlar öyle egitiliyor.onun için karşı tarafa bi eleştiride bulunacaksak önce kendi yanlışımıza bakacaz.bi örnek daha verim :) sözde ermeni soykırımı bu konuya birebir örnektir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Remus bunu yazdı:

fivestar bunu yazdı:

İşte bu yanlış bence.böyle söylüyorsun çünkü böyle ögretildi.Hiç iyilik görmedik diyosun;örn.kurtuluş savaşında rusların yardımı önemlidir.Ermenilerin savaş yönünden yardımı olmayabilir ama eminimki bu toplum için iyi şeylere çabalayanda olmuştur.Mesela bizim önemli ermeni sanatçılarımız vardı.Ama bunları anlatan 2 satırsa,söven yazı 10 satır.Ben sadece ermeni ve ruslar için demedim bütün toplumlar için söyledim.Başarı,şan,şöhret ayrı ırkçılık ve faşistlik ayrı.Bizim kitaplarımız bizim kötü yanlarımızı anlatmıyor ve insanlar öyle egitiliyor.onun için karşı tarafa bi eleştiride bulunacaksak önce kendi yanlışımıza bakacaz.bi örnek daha verim :) sözde ermeni soykırımı bu konuya birebir örnektir.

Ben tarih boyunca iyiliklerini görmedim

bkz : http://tr.wikipedia.org/wiki/Kurtuluş_Savaşı_Doğu_Cephesi 

Türk tarihi ne olduysa oldugu gibi anlatıyor ister iyi ister kötü olsun 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 4102 Toplam Mesaj: 22