folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İslemci Ve Ekran Karti Kombinasyonu Konusunda Yardim

İslemci Ve Ekran Karti Kombinasyonu Konusunda Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    Spyware__007 bunu yazdı
    zndmn bunu yazdı

arkadaslar bahsettigim urunlerden 645m olani aldim gayet hosuma gitmisti fakat bilgisayar sorunlu cikti fisten cekince yani bataryayla calismiyordu.. geri iade ettim kapali kutuda yenisini istedim cunku bana verdiklerii kutu acikti nedenini sordugumda da baska magazadan gelen bir teshir urunu oldugunu soylediler stickeri tamamen kapalisida yoktu.. nitekim durum bu bi kac gun icinde yenisini tekrar teslim alacagim ama nahos durumuda paylasayim sizinle dedim..

nasıl bir şans seninki arkadaş

ne oldu çözüldümü sorun

benim sans hep boyle abi alisigim ben.. =) iste iade ettim geri su an beklemedeyim.. bire bir degisim istemedim direk iade ettim simdi bilgisayarlarin fiyati degisti hafta icindeyiz ya bi kac gun sonra alicam yani fark istiyolarmis bu durumda onun icin..

onlara dedim ayni bilgisayarin kapali kutusundan istiyorum ama Ankarada yokmus hic bi dukkanlarinda baska sehirden istiyceklermis sesleri cikmadi daha zaten fiyatin inmesinide bekliyorum gerci.. bide bu model midemi bulandirdi biraz digeri icime daha cok siniyo suan ondan almayi dusunuyorum...

Zugzwang
Toplam Hit: 2205 Toplam Mesaj: 12