folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İşlemcide Termal Macunun Farkı

İşlemcide Termal Macunun Farkı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Geçen bi bluray film izlim dedim angelina jolie nin son filmini indirdim turist i başladım izlemeye 10dk. sonra pc kapandı sonra tekrar açtım baktım işlemcinin sıcaklığı 90 dereceyi görüyor neyse dedim sonra macunlarız bugün baktım crysis 2 çıkmış dedim bu oyunu oynuyacam sonra aklıma bu macun meselesi geldi gittim bilgisayarcıya dedim termal macun sürdürücem adam sürdü geldim eve test edim dedim abi 90 dereceyi gören işlemci 40 dereceyi görmüyor şimdi anlatmamın sebebi ısınma sorunu olanlar hiç beklemeden işlemciye bi termal macun sürdürsünler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendileride alabilirler firebal.net te mevcut.Zaten macun hayati bir şey macunsuz yola çıkılmaz.İşlemcinin gördüğü zararı tahmin edemezsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

sanmıorum ben 50 derecelik fark yaratacagını senin fanın ayagından 1 i cıkmıstır yerinden yoksa 90 derece ciddi ciddi cok hele ki film izlerken harbiharbi cok macun işe yarar ama abartıldıgı kadar olmaması lazım kurudugunda yerine temizini ve kalitelisini sürersin ve bilgisyarcıdaki macun tahtakaleden kilo ile alınır 20 liraya alırsın onunda kalitesi maximum 10 derece oynar belkide fan bakımının gelmiştir

bilgisayarınız haddiden fazla ısınıyor ise kesinlikle sogutma sistemlerinin bakımını yaptırtmak zorundasınız yoksa istdiginiz performansını alamazsınız aradaki farkı hissedebilirsiniz ögle işte saygılar :W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sıcaklığı fark ediyo macunsuz iş yapma ! 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

termal macun asla okadar farketmez illaki yan etkenler var senin durumunda 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

RebelliouS_SouL bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar Geçen bi bluray film izlim dedim angelina jolie nin son filmini indirdim turist i başladım izlemeye 10dk. sonra pc kapandı sonra tekrar açtım baktım işlemcinin sıcaklığı 90 dereceyi görüyor neyse dedim sonra macunlarız bugün baktım crysis 2 çıkmış dedim bu oyunu oynuyacam sonra aklıma bu macun meselesi geldi gittim bilgisayarcıya dedim termal macun sürdürücem adam sürdü geldim eve test edim dedim abi 90 dereceyi gören işlemci 40 dereceyi görmüyor şimdi anlatmamın sebebi ısınma sorunu olanlar hiç beklemeden işlemciye bi termal macun sürdürsünler..

ne marka kullandınız macunu ? bende yeni değiştirdim işlemci fanını ve masa üstünde msn firefox winamp varken 55 derece gösteriyor. işlemci amd athlon x2 64

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Macun intel işlemcilerde 50 derece ise 30 dereceye felan indiriyor amd işlemcilerde 90 sa 50 ye felan amdler cok isindigi için fark yapıyor ..

Birde TURİST Filmini Nerden indirdin..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

Berking bunu yazdı:

sıcaklığı fark ediyo macunsuz iş yapma ! 

ne kadar tecrübem var ? test ettim olayı da etmio işte amk 50 dereceden bahsediosun amk . macunsuz iş yapmaymıs tamam macun gerekli bi malzemedir fakad yukarıdaki gibi 50 derece siktin sene fark etmes he edeni var mıdır vardır ama bunu normal bilgisayarcılarda bulman zor onlar tahtakaleden alırlar macunu kilo ile macun kuruyunca yenisini koyarsın en kral macun etsin etsin 20 derece fark eder 50 derece etmez fan bakımlarını iyi yapın macunu sihirli bi sey olarak görmekten wazgeç :W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes2388
    enes2388's avatar
    Erkek

benimde laptop kapanıyodu açıp termal macun sürdüm o gündür kapanmadı daha , kapanıyosa mutlaka deneyin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

Macun intel işlemcilerde 50 derece ise 30 dereceye felan indiriyor amd işlemcilerde 90 sa 50 ye felan amdler cok isindigi için fark yapıyor ..

Birde TURİST Filmini Nerden indirdin..

hdarsivi.com dan indirdim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

sanmıorum ben 50 derecelik fark yaratacagını senin fanın ayagından 1 i cıkmıstır yerinden yoksa 90 derece ciddi ciddi cok hele ki film izlerken harbiharbi cok macun işe yarar ama abartıldıgı kadar olmaması lazım kurudugunda yerine temizini ve kalitelisini sürersin ve bilgisyarcıdaki macun tahtakaleden kilo ile alınır 20 liraya alırsın onunda kalitesi maximum 10 derece oynar belkide fan bakımının gelmiştir

bilgisayarınız haddiden fazla ısınıyor ise kesinlikle sogutma sistemlerinin bakımını yaptırtmak zorundasınız yoksa istdiginiz performansını alamazsınız aradaki farkı hissedebilirsiniz ögle işte saygılar :W

Bende çok şaşırdım farktan dolayı.

Ayağının çıkma ihtimalini düşündüm çıkarıp tekrar taktım.

Toplam Hit: 2332 Toplam Mesaj: 13