İşlemcim Resmen Yanıyor Ne Yapabilirim
-
AMD'de soğutma problemi var diyenler demesinler çünkü kafaları döküman
aramaya basmıyor.
-
63 derece gayet normal sayılır hocam,ben bu gün 86 dereceyi gördüm,bios ayarlarından işlemci voltajını düşürmeyi deneyebilirsin ama performans problemi çıkarır en iyi yöntem daha güçlü bir fan ile değiştirmek diye düşünüyorum...
-
Celeron işlemcileri yazın 38 dereceye düşürmenin tek yöntemi var ki bizzat denediğim yöntemdir =) Orta boy ayaksız bir vantilatoru alıp, kasanın yan kapağını açmak suretiyle vantilatoru en son hıızına getiriyoruz ve kasamızın açık olan yan tarafına koyuyoruz işe yarıyor dene derim :D
-
pc ile fantezi yapmam ya oakdar
-
benim laptopun altında soğutucu var normal 40 derece oyun felan açınca 81 gördüm
-
Celeron işlemcileri yazın 38 dereceye düşürmenin tek yöntemi var ki bizzat denediğim yöntemdir =) Orta boy ayaksız bir vantilatoru alıp, kasanın yan kapağını açmak suretiyle vantilatoru en son hıızına getiriyoruz ve kasamızın açık olan yan tarafına koyuyoruz işe yarıyor dene derim :D
-------------------------------
Bu arada bu işe yarar cidden:):)
Hava çok sıcak dostum neler yaptım bir bilsen:) özel soğutmam bile var ya ben bile etkileniyorum. sıvı soğutma olmadıktan sonra normal seviyelerde işlemcin.
-
ben hala makinayı değiştirmen taraftarıyım :D
-

60 küsür dereceler bu havalarda çok normal hocam benim sürekli böyle, oyun falan oynarsam 80leri görüyorum, sen bi fan temizliği yap bi de macunu yenile götürür yaz sonuna kadar, sonra ek fan takarsın gerekirse
-
Amd'de ısınma problemi var diyenler için pc 13 saate yakındır açık...Hemde istanbulun bu sıcağında =))

-