İşlemcisi Giden Laptopu Ne Yapabilirim ?
-
Islemci arizasi oldugunu nasil anladiniz? Ekrana goruntumu gelmiyor pc hicmi acilmiyor. Bence yetkili birine gotur baksin bana kalirsa bios arizasi diyebilirim
-
-
Bende Toshiba var anakart gitmişti yeni almıştım o da gitmiş.. Para eder mi ? i5 kasa..
-
bende de asus 1215n notebook var ion e.kartlı modeli lakin aletin chipseti arızalanmıştı söküp bırakmıştım. chipseti değiştirdikden sonra aleti opladım baktım açılmıyor sonr abir baktım nasıl olduysa atom işlemciyi çatlatmışım :|
bu aletin işlemciyi de değiştiremeyizherhalde. lakin değişlmesi lazım yaw. chipset değişiyorsa bu da değişir bence. neden kimse yanaşmıyor bu değişim olayına çok mu zor acaba ? :|
-
pek cpu sorunu gibi gelmedi bana.. çünkü cpu belkide en zor bozulan parçadır.. hele ki overclok yapılmayan bi laptopta cpu nun bozulması güç görünüyor. belkide anakarttaki bi entegre arızalıdır.. sana önerim götür iyi bi elektronikciye ölçüm yapsın bazı konularda bilgisayarcılar elektronikciler kadar yardımcı olamıyor dostum.
-
21li bunu yazdı
pek cpu sorunu gibi gelmedi bana.. çünkü cpu belkide en zor bozulan parçadır.. hele ki overclok yapılmayan bi laptopta cpu nun bozulması güç görünüyor. belkide anakarttaki bi entegre arızalıdır.. sana önerim götür iyi bi elektronikciye ölçüm yapsın bazı konularda bilgisayarcılar elektronikciler kadar yardımcı olamıyor dostum.
Peki hocam. Bir de dediğinizi yapayım. İlginiz için teşekkürler.
ayhun bunu yazdıIslemci arizasi oldugunu nasil anladiniz? Ekrana goruntumu gelmiyor pc hicmi acilmiyor. Bence yetkili birine gotur baksin bana kalirsa bios arizasi diyebilirim
Hocam pc tamircisine götürdüm yapamadı. İzmire kadar yolladılar. Yapamadılar.. Geri geldi.. Bulunduğum ildeki sözde en yetkili tamirciye gösterdim. İşlemcisi gitmiş denildi bana. Pc hiç açılmıyor.
-
Serbest bırak. Geri gelirse senindir; dönmezse zaten hiç senin olmamıştı
-
ZeNRoM bunu yazdı21li bunu yazdı
Peki hocam. Bir de dediğinizi yapayım. İlginiz için teşekkürler.
ayhun bunu yazdıIslemci arizasi oldugunu nasil anladiniz? Ekrana goruntumu gelmiyor pc hicmi acilmiyor. Bence yetkili birine gotur baksin bana kalirsa bios arizasi diyebilirim
Hocam pc tamircisine götürdüm yapamadı. İzmire kadar yolladılar. Yapamadılar.. Geri geldi.. Bulunduğum ildeki sözde en yetkili tamirciye gösterdim. İşlemcisi gitmiş denildi bana. Pc hiç açılmıyor.
Anlamanin en kolay yolu sok islemciyi bas dugmeye calisirsa islemci ama yok yine hic bi aktivite yoksa ki olmayacaktir anakart degisir cunku tamir etmeye calisirlarken iyice anasini belliolar.