İşlenmemiş Bakır
-
o kadar bakırın irsaliye ve faturası hazır =) gelen yerde bize kalsın
-
nerdesin ki
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar yaklaşık elime 15 ton işlenmemiş kütçe şeklinde bakır var piyasada fiyatı kilo başı 16 tl yada 17tl arası belkide daha düşüktür bunu satmak istiyorum almak isteyen yada bu işi yapan yakın cevrenizden kimse varmı ?? aracı olacak arkadaşa kilo başı 1 tl vericem ..
-----------------------------
pmden tel bırakır mısın? -
kokorecci bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
arkadaşlar yaklaşık elime 15 ton işlenmemiş kütçe şeklinde bakır var piyasada fiyatı kilo başı 16 tl yada 17tl arası belkide daha düşüktür bunu satmak istiyorum almak isteyen yada bu işi yapan yakın cevrenizden kimse varmı ?? aracı olacak arkadaşa kilo başı 1 tl vericem ..
pmden tel bırakır mısın?
-----------------------------atım tel istanbulda yer arkadaşlar verilecek yerde istanbul..
-
YasamaK bunu yazdı:
kokorecci bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
arkadaşlar yaklaşık elime 15 ton işlenmemiş kütçe şeklinde bakır var piyasada fiyatı kilo başı 16 tl yada 17tl arası belkide daha düşüktür bunu satmak istiyorum almak isteyen yada bu işi yapan yakın cevrenizden kimse varmı ?? aracı olacak arkadaşa kilo başı 1 tl vericem ..
pmden tel bırakır mısın?
-----------------------------atım tel istanbulda yer arkadaşlar verilecek yerde istanbul..
-----------------------------Bu hafta yoğunum, ciddiyseniz ve önümüzdeki hafta başını bekleyebilirseniz size doğrudan yardımcı olurum. 15.000 tl fena bir kazanç değil, size bakırı hammadde olarak alacak ve parayı öderken kıvrandırmayacak müşteriler gerekiyor ve bunu sanırım ancak ben temin edebilirim.
-
Oskar bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
kokorecci bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
pmden tel bırakır mısın?
-----------------------------Bu hafta yoğunum, ciddiyseniz ve önümüzdeki hafta başını bekleyebilirseniz size doğrudan yardımcı olurum. 15.000 tl fena bir kazanç değil, size bakırı hammadde olarak alacak ve parayı öderken kıvrandırmayacak müşteriler gerekiyor ve bunu sanırım ancak ben temin edebilirim.
-----------------------------,üstadım çarşambaya kadar yolu var..
-
yarın bi soruşturayım burda sanayi çevresi olanlara. bulursam pm atarım. 15 ton çok ama bakalım. farklı farklı yerlere satmak problem çıkarır mı? mesela 5 ton bi yere 2 ton bi yere falan
-
15 ton bakırını alırım eger istiosan gun içinde tekrar yazarım buraya kactan alacagımı
-
PM
-
bakırın fiyatı bu hafta düştü bence bekle biraz daha 16 17 liradan satman zor biraz .