İşler Güçler Fanatiklerine Güzel Haber
-
Star Yönetimden Açıklama:
İşler Güçler ve Evlerden Biri yeni sezonda da Star ekranlarında yayınlanacak.Yani Reyting sıralamasında ortalama 10 sırada olsa da (perşembe günü) star diziyi devam ettirme kararı aldı artık yazlık değil sezonluk oldu :)
perşembe günü doktorların tekrarı nasıl oluyorda 2. sırada oluyo onu anlamış değilim :)
http://www.youtube.com/watch?v=qjcFNCZgKnc
neyse güzel haber :))
hale Seni yesin mi? ;))
-
son günlerde aldığım en güzel haber
-
selana , küçük kadınlar , v.sss gibi b...tan dizileri ile milleti tv karşısında uyutuyorlarya a.k deli oluyorum.
-
bu dizi beni çok güldürüyor. kaliteli beğeniyorum. sonradan konu sıkıntısı çekip diziyi bozmasalar iyi olacak.
-
sevindim aga la:)
-
cappuccino bunu yazdı
bu dizi beni çok güldürüyor. kaliteli beğeniyorum. sonradan konu sıkıntısı çekip diziyi bozmasalar iyi olacak.
dizinin 3 sezonluk senaryosu hazırmış :)
bu arada izlemeyenler olabilir burda laf çok a katılmışlardı
-
Çok iyi haber vala. TV de izlediğim Leyla ile Mecnun dan sonra tek diziydi :)
-
abi çok fanı var bu dizinin ya ne var bunda bi izleyim bakem. Nerden izleyim sorunsuz?
-
bilenyok bunu yazdı
abi çok fanı var bu dizinin ya ne var bunda bi izleyim bakem. Nerden izleyim sorunsuz?
bitturkden çek hoca 1. bölümden itibaren izle
ama çalgı cengiyi izlemediyzen önce çalgı çengiyi izle sonra bunu izle
-
reytingler uçmamışmıydı şuan nerden ölçüyolar :/ karasal yayına geçilsede bi gerçek ölçümler yapılmaya başlansa
kamera kullanımıyla renk tonlarıyla sahne geçişleriyle oyuncularıyla konusuyla v.s en iyi dizi -
DJ_Alper bunu yazdıbilenyok bunu yazdı
bitturkden çek hoca 1. bölümden itibaren izle
ama çalgı cengiyi izlemediyzen önce çalgı çengiyi izle sonra bunu izle
hmm önce onu izleyim o zaman