İşletim Sistemi Kopyalama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gazili_tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------
    acronis true image diye bi pro vardı tahribatta verildiydi o iyi gibi bence kullan onu ver çoşkuyu gitsin ((:

tarzan acronisten ne anlar ((:

ben bu kiişiyi tanımıyorum ((:

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Acronis True Image - Backup Server

Bu program sorununa tam çözümdür.Kurulu sistemi istediğin harddiskte (kaç tane varsa artık) fat32 formatında yedekler. İstediğin zaman boottan dalar back up yaparsın. 10dk da sıfırdan kurar makinanı.

Ancak kullanmayı bilen birini bul ilk başta. Yoksa makinayı bozma durduk yere. :)

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kolay gelsin

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Lord_28
    Sanal_Lord_28's avatar
    Erkek

slm hocalar birsey sormak istiyorum kopyalama islemi anlatmissiniz ama hep ayni pc icin ben sole birsey sorsam  calisan bir bilgisayarda almak istedigim kurulu bir prgram war $9000 dolar degerinde bunu kopya yapmak istiyorum kendi pc me weya hdd me ... simdi asil konu calisan bir bilgisayari isletim sistemini birebir baska bir usb hdd yukleyebilirmiyim vede herhangi bir bilgisayarda calistirabilirmiyim diye sormak istiyorum bildiginiz boyle bir prg war mi ?

tesekkurler

Birak olece Kalsin Eskidendi Bizim mazimiz simdilerde ise sadece bilgi
Toplam Hit: 2911 Toplam Mesaj: 15