İşletim Sisteminizin Nesini Seviyorsunuz ?
-
xp kulaırım sevmem ama kullanırım, gel vista kullan deseler xp derim ama linuxlerdende pardusu severim, arada kururım bazen silerim ruh halime göre bazen windowsu silerim tek linux kalır, şuanlık sadece xp ile yola devam ediyorum, bi ara komple silip yeniden pardusu kurcam
edit: gimp'de nerdeyse ps kadar işe yarar bi pro, herşeyin bir altarnetifi mevcut program olarak
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------xp kulaırım sevmem ama kullanırım, gel vista kullan deseler xp derim ama linuxlerdende pardusu severim, arada kururım bazen silerim ruh halime göre bazen windowsu silerim tek linux kalır, şuanlık sadece xp ile yola devam ediyorum, bi ara komple silip yeniden pardusu kurcam
edit: gimp'de nerdeyse ps kadar işe yarar bi pro, herşeyin bir altarnetifi mevcut program olarak
-----------------------------aynmen öyle hocam winampta değil amorokta müzik dinlersin mesela :) illa kasıcam dersen wine ile winampı ur..
-
7 kullanıyorm. en sevdiğim olay uygulamaları kendi cinsinde başlat menusunda gruplaması
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------edit: gimp'de nerdeyse ps kadar işe yarar bi pro, herşeyin bir altarnetifi mevcut program olarak
-----------------------------aynmen öyle hocam winampta değil amorokta müzik dinlersin mesela :) illa kasıcam dersen wine ile winampı ur..
-----------------------------yok hocam öyle olmuyor işte
mesela amarok çok daha güzel winaptan hatta sırf amarok için linux yüklediğim zamanları bilirim
ama iş ps gimp konusuna gelince gimp yetmiyor
yetse de kalkıp gimp biliyorum diyeni kimse sallamaz piyasada
wine ile ps kurma hayallerindeyim bakalım olursa...
-
adobe programlarını çalıştırması
winela tam bir işkence açmak
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------edit: gimp'de nerdeyse ps kadar işe yarar bi pro, herşeyin bir altarnetifi mevcut program olarak
-----------------------------yok hocam öyle olmuyor işte
mesela amarok çok daha güzel winaptan hatta sırf amarok için linux yüklediğim zamanları bilirim
ama iş ps gimp konusuna gelince gimp yetmiyor
yetse de kalkıp gimp biliyorum diyeni kimse sallamaz piyasada
wine ile ps kurma hayallerindeyim bakalım olursa...
-----------------------------Hoca sanıyorum yapanlar vardı photoshop u linux üstünde.
Gönül isterki şu pardusun inciğin cinciğini bileyim herkese yardımcı olayım.Fakat benim şimdilik yardımım
http://laylaylomgimp.blogspot.com/2009/06/gnulinuxta-adobe-photoshop.html
bundan öte gidemiyor :)
-
linux,
bir sorun çıktığında tam olarak kaynağını bulmak, çözüm için bir kaç alternatife sahip olmak ve ani bir sıçışta sandman in dediği gibi sistemin elinde kalmaması...
hem işin fantezi ve güvenlik kısmını da saymalı =))