İşletim Sistemleri
-
BEYLER ve bayanlar;
Sizce en iyi işletim sistemi hangisi yada hangisini kullanıyosunuz. Merak ettim kim neyi kullanıo Mesele hala dos ile uraşan var mı yada dosu bırakamayan en büyük yardımcım dos diyen yada dos bitti xp en iyisi dienler yada ne biliyim Bill gatesin allah belasını versin yaşasın linux diyenler hı Mesela ben hala kopyalamalarımı dosda yaparım da güvenli gibime geliyo... Sallayın bakalım???????? -
bill gatesin Allah belasını versin ama az yararıda dokunmadı deil yani
biz işe win98 le başladık
o olmasaydı sürünüuoduk yani
ben açıkçası bi şirkete bağlı kalmak istemiyorum
kendi işletim sistemini kendin yazacaksın
gizlisi saklısı olmayacak(micorosoft gibi)
ben linux kullanmadım ama sonuçta o da birine ait
yani ben kendi İS'mi mi kullanmak isterdim
gerçi o da çok zor -
ya konu işletim sisteminden açılmışken ben win xp pro -cracked version- kullanıorm dolayısıyla sp-1 veya başka updateleri yükleyemiorum ürün anahtarı yüzünden bunun bi çözümü warmı warsa söylerserseniz çok sewinirim
-
bide lindows u deniyelim bakalım o nasılmış ama harbiden linuxu 3-4 sene sonra görün bakalım nasıl olcak bence o da kesin baya pahalanır ama en iyisi krestonun dediği walla bırakcan işini gücünü kendi işletim sistemini yapcan (her ne kadar tek kişinin yapması imkansız gibi bişi olsada) imkansız diye bişey yoktur :)
-
Bence linux yeni sürümler daha kolaylaştı ve windows ile kulanım hemen hemen aynıya indi...
-
dos u hala kullaniyorum bazen zor ve ic karartici olsada yinede cogu isimizi dos goruyor. windows kullaniyorum demeye tirsiyorum windows windows degilki yamali bohca gibi her bi tarafinda delik var haksizmiyim ? yok sp1 yok sp2 yok car yok curt. bill emmi windows icin tesekkurler ama bi sp de kendi kicindaki delige yapsan hic fena olmaz hani
haksizmiyim ? -
unforgiven bunu yazdı:
-----------------------------
ya konu işletim sisteminden açılmışken ben win xp pro -cracked version- kullanıorm dolayısıyla sp-1 veya başka updateleri yükleyemiorum ürün anahtarı yüzünden bunun bi çözümü warmı warsa söylerserseniz çok sewinirim
bende sp1 yükledikten sonra yada onsuz crackliye bileceğin dosyalar var ulaş bana gönderim -
Trojan bunu yazdı:
bende sp1 yükledikten sonra yada onsuz crackliye bileceğin dosyalar var ulaş bana gönderim
dostum bende xp ye gecmeyi dusunuyorum o dosyayi banada yollayabilirmisin ?
crackliyelim guzelleselim -
Microsoft bu dünyanın başına gelen en iyi şey millet genelde nedense Hacker tayfası fln sewmiyo microsoftu sebebide open source cart curt...
Eger Windows Open Source olsaydı windows olmazdı...
Açık söyliyim eğer Linux bedava olmasa beş para etmicek bi işletim sistemi windowsun yanında.
Ayrıca bill gates süper delikanli bi adam, mal varliginin %40 ını bugune kadar hayir kurumlarına bagislamis... ondan sonra en büyük bagisi yapan adam bu rakamin 10 da birine anca ulaşıyor.
adam bu noktalara büyük zeka kullanarak büyük risklere girerek gelmiş ve bence kazandığı her kuruşu hakediyor.
Linux, windowsdan önce başlamış bi sistem ve bedava olmasına rağmen windowsa yaklaşamadı bile... (Şimdi bazi arkadaslar linuxde ikonlar ve mouse cursoru var diye belki windows kadar ii olduunu düşünüyolardır ama altyapı olarak çok geride)
hızlı çalışmasının sebebi daha az kod içermesi, daha az gelişmiş olması, windows kadar fazla kod satırına ulaştığı zaman görün bakalım siz onun hızını...
sadece shell arabirimi idare eder başkada bi faydalı kısmına tanık olmuş değilim, ama eğer 1000 bilgisayarli bi işyerim olsa hepsine Linux kurardım o başka :) bana 100.000$ kazandırır kafadan. -
HolyOne bunu yazdı:
Microsoft bu dünyanın başına gelen en iyi şey millet genelde nedense Hacker tayfası fln sewmiyo microsoftu sebebide open source cart curt...
Eger Windows Open Source olsaydı windows olmazdı...
Açık söyliyim eğer Linux bedava olmasa beş para etmicek bi işletim sistemi windowsun yanında.
Ayrıca bill gates süper delikanli bi adam, mal varliginin %40 ını bugune kadar hayir kurumlarına bagislamis... ondan sonra en büyük bagisi yapan adam bu rakamin 10 da birine anca ulaşıyor.
adam bu noktalara büyük zeka kullanarak büyük risklere girerek gelmiş ve bence kazandığı her kuruşu hakediyor.
Linux, windowsdan önce başlamış bi sistem ve bedava olmasına rağmen windowsa yaklaşamadı bile... (Şimdi bazi arkadaslar linuxde ikonlar ve mouse cursoru var diye belki windows kadar ii olduunu düşünüyolardır ama altyapı olarak çok geride)
hızlı çalışmasının sebebi daha az kod içermesi, daha az gelişmiş olması, windows kadar fazla kod satırına ulaştığı zaman görün bakalım siz onun hızını...
sadece shell arabirimi idare eder başkada bi faydalı kısmına tanık olmuş değilim, ama eğer 1000 bilgisayarli bi işyerim olsa hepsine Linux kurardım o başka :) bana 100.000$ kazandırır kafadan.
İyi güzel bi nebze doğru xp profesional güvenlikte fena değil desemde piyasada kişileirn yazdığı yamalar var hadi onlarıda yaptık desek buu nete uyarlamak için pc konfig inin i olması lazım adam celeron 200 ile xp nasıl atach yapcak oda var ram e bile yükelenen linuxlar var en azından atach page leri ile saldırı makinası oluyo açıklarıda kodlamayı iyi bilrsen diğer tabanlardaki kodlar ile hepsini halledersin.. onun dışında sounos unda yeni yamalarını göz ardı etmemek lazım....
-
MAndrake 9.0
Toplam Hit: 5043 Toplam Mesaj: 17