İşletme Hazırlık Son 5 Yılın Final Soruları Ve Cevapları
-
Arkadaşlar size özel derledim topladım, Cumartesi günü yapılacak final sınavına hazırlık...
http://hotfile.com/dl/118887346/cb27e47/Final.rar.html
Alternatif
-
bende son 10 yılın var abartmışım sanırım bunu çekeym eywallah hocam :D
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam çok fazla olunca insan kasılıyor yav :)
-
nolanded bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------hocam çok fazla olunca insan kasılıyor yav :)
-----------------------------Hiç sorma..
şu 4 dersi veremezsem askere düşün kasılmayı artık :)
-
Senin varya varya ahh varya :)
hoca tamda nette arıyordum süper oldu
+rep
-
benim muhasebeyle iktisat bilgim çok zayıf bunlara çalışıp geçme ihtimalim var mı? sınavlar konusunda pek bilgim yok. aynıları geliyor mu?
Çok sağol bu arada düzenlediğin için. -
End_User bunu yazdı:
benim muhasebeyle iktisat bilgim çok zayıf bunlara çalışıp geçme ihtimalim var mı? sınavlar konusunda pek bilgim yok. aynıları geliyor mu?
Çok sağol bu arada düzenlediğin için.
-----------------------------hepsi değil ama mutlaka aynı olanları da geliyor extra puan alman için bu sorulara çalışman çok yararlı olur senin için, sınav esnasında anlarsın demek istediğimi...
fakat derslere çalışmış olman da şart yani sadece bunlar geçmen için yeterli olmayabilir...
-
bunların cevapları nasıl ya aynı kod yok :S birsürü cevap var orda kitapçık koduda yok
-
archair23 bunu yazdı:
bunların cevapları nasıl ya aynı kod yok :S birsürü cevap var orda kitapçık koduda yok
-----------------------------kitapçık başında kodu yazıyor, olmayanlar varsa kodumun kodunu googledan öğrenebilirsin :)
-
nolanded bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------kitapçık başında kodu yazıyor, olmayanlar varsa kodumun kodunu googledan öğrenebilirsin :)
-----------------------------hocam ölede mesela 2010 a bak a kitapçığı kitapçık kodu 3204 cevap anahtarında 3204 yok
-
güzek paylaşımda kaldık ya :)