İşletme İktisat Dış Ticaret ?
-
ekonominin nasıl işlediğini anlamak istiyosan iktisat oku. Teorilerle doludur. Sayısal dersleri çoktur. Aöfün ders içeriğini bilmiyorum ama mühendisligin yanında birde iktisat okursan bosu bosuna kasarsın kendini. İşletme ve dış ticaret daha cok yarar işine. Dış ticaret oku bence yüksek lisansda işletme cakarsın. 2 3 yıl calıstıkdan sonrada bi mba oooh mis
-
DJ_Alper bunu yazdı
kafan iyi çalışıyosa iktisat
aynen katiliyorum dj'e
calisirsan guzel is imkanlari var.
vergi denetmenligi
gelir uzmanligi vs
-
bu kadar okuyup napıcanız ya ölede kpss bölede kpss boşversene :D
-
bende yaptırcam 2 yıllık programlama mezunuyum ama hangi bölüme kayıt yaptırabiliyoz en kolayı hangisi
bi de para yatıracaz mı hani harçlar kalkmıştı ak :D
sahinka tarafından 01/Eki/12 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
bilader ne işin var dış ticarette. mühendislik okuysan yaz işletme bak dalgana.
-
sahinka bunu yazdı
bende yaptırcam 2 yıllık programlama mezunuyum ama hangi bölüme kayıt yaptırabiliyoz en kolayı hangisi
bi de para yatıracaz mı hani harçlar kalkmıştı ak :D
205 tl
-
yeri gelmişken ben de sorayım bir arkadaşım lojistik mezunu çeko mu okuyayım yoksa kamuyönetimi uluslarası ilişkiler mi ?
Ben sırf andırıyor diye 2. yi söyledim. Çeko henüz yeni bir bölüm ve bir kaç bölümün karması gibi uzmanlaşmak için kyui daha mantıklı gelbi bana fakat bir de bilgi ve tecrübe sahibi olanların yorumunu alayım (çeko: çalışma ekonomisi)
-
iktisat okuyonlar fikirlerini paylaşabilirmi bende matematik mezunuyum iktisat okumak istiyorum memurluk alımı daha çok ve güzrl memurluklar var.
-
HeYeT bunu yazdıiktisat okuyonlar fikirlerini paylaşabilirmi bende matematik mezunuyum iktisat okumak istiyorum memurluk alımı daha çok ve güzrl memurluklar var.
Merak ettigin konular nedir mesela ? Derslerin zorlugu mu icerigi mi ?