Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
İşletmemiz İçin Bulut Platform Tavsiyesi
İşletmemiz İçin Bulut Platform Tavsiyesi
-
Arkadaşlar Ofis ortamında, aramızda dosya paylaşabileceğimiz. Ortak klasörlerin olduğu. bunlara erişim yetkilerinin olduğu.
User bazlı bir platform arıyoruz. tamamen Cloud olması ve güvenilir olması tercihimiz.
Office 365 var microsoftun , onun dışında tavsiyesi olan var mı ? işletmesinde kullanan ?
-
Cloud drive diye aratınca bir sürü çıkıyor ben one drive kullanıyorum cenevar gibi google falan kullanmadım yorm ok
-
Ben Western Digital'ın MyCloud serisi NAS ünitesini kullanıyorum, yerel olarak tüm bu yazdıklarınız mümkün, ayrıca FTP sunucusu olarak aktif edip uzaktan erişmeniz de mümkün. Raid desteği olduğu için çoklu yedekleme yapabilirsiniz. EX4 Ultra işinizi görecektir.
-
NAS kullanın.
-
Nas kullanmak yada windows server varsa fileserver kullanabilirsiniz. @caliber müridin tavsiye ettiği makalemi okuyarak elinizdeki kullanılmayan bir pc yi nas olarak da kullanabilirsiniz.
-
Teşekkürler herkese, NAS ünitelerine uzaktan erişim Cloud kadar hızlı olmuyor. Lokasyonda iyi bir upload lazım. ama ne yazıkki TR 'de Downloadlar sadece yüksek.
-
egnyte bunu bi inceleyebilirsiniz.
-
-
mavitutku bunu yazdı
Teşekkürler herkese, NAS ünitelerine uzaktan erişim Cloud kadar hızlı olmuyor. Lokasyonda iyi bir upload lazım. ama ne yazıkki TR 'de Downloadlar sadece yüksek.
O zaman sana şunu önereyim
Azur, Google Cloud (kaliteden ödün vermeyen ama tuzlu firmalar) yada başka bir yerden bir adet windows veyahut linux sunucu oluşturacaksın. Windows için file server linux oluşturacaksan samba kurup kullanacaksın.
-
bknz : SVN
-
qnap