folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsmail Türütün Klibine Tepki Olarak Ek Klip Yaptılar

İsmail Türütün Klibine Tepki Olarak Ek Klip Yaptılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    şu ismail türüt tam bir oç dur .hrant dink de bir oç dur tayyiple abdo da oç dur .  :D . hatta hrant dink değil ona hırrımın dink demek istiyorum .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    dikdatoraa bunu yazdı:
    -----------------------------

piç bi ermeni geberdi diye türkler ayağa kalkıyor nası iş bilemedim onlar her yerde bizim konsoloslarımızı öldürdüğünde kimsenin sesi çıkmıyor ama kendi milletini bu kadar küçük duruma düşüren insanlardan başka hiç bir millette yoktur bence hırant dik pisliği geberdi ve daha bir çoğu geberecek allahın izniyle

orda hepimiz ermeniyiz sloganıyla dolaşan türklere sesleniyorum....

hiçbiriniz ermeni hiçbiriniz hrant dink değilsiniz

HEPİNİZ ŞEREFSİZ SİNİZ 

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    brawo adaş doğruı soyledin

sokayım onun tezine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Acaba kaç taneniz hrant dinkin yazdığı yazıları okudunuz da şöyleydi böyleydi diyebiliyorsunuz? Üstelik bu olayın üzerinden o kadar zaman geçti nerden çıktı şimdi hrant dink? Eminim albüm satışlarını arttıracaktır.

Asıl şerefsizlik nedir biliyor musunuz? Bir ölünün üzerinden kâr yapmaktır.

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Allah sizi ıslah etsin!

Küfrederek milliyetçilik yapacak kadar acizsiniz işte..

Hadi canım hadi gidin Polat Alemdarcılık oynayın siz..  

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Tepki klip: http://www.youtube.com/watch?v=7oWDDLdP4-E

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gofret
    Gofret's avatar
    Erkek

Reklam kokan bir şarkı ve klip 

Sanatın evrenselliğini anlamak istemeyen kişiler  bir yön secip! bu şekilde prim yapmaya çalışır.Milliyetçiliğin m sini bile benimsemeden,anlamadan  milliyetçi türküler yapar ki milliyetçiler dinlesin yada sosyal içerikli mesajlar veren şarkılar yapılır ki onu benimseyen kişiler dinlesin.

İşte sanata bu kadar basit kavramlarla yaklaşıyor birçok kişi.Evrenselliği unutuluyor sanatın.Tarafını seç ona göre şarkı dinle mantığı izleniyor.Bu durum birçok sanatçının! işine geldiği için eserleri de bu yönde oluyor.Konuyu biraz daha basite indirgeyip bir örnek vermek gerekirse , ergenlik çağındaki gençlerin grup arayışına benzer diyebilirim bu durum.Her ne kadar o grupun yaptıkları düşündükleri ona uygun olmasa bile menfaati olacağını düşünerek o gruba yönelme...

Sizin konuştuğunuz konunun biraz dışında yazmış olabilirim ama bunları hatırlatmak geldi içimden.

Sürc-i lisan eyledimse affola

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek

Şarkıya Laf Söz Etmek Yerine Az Daha Araştırın Sözde Milliyetçi Diyen Canlılar.. Şarkının Sözleri Ozan ARİF'e Aittir. Ozan ARİF Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücülerin Önde Gelen Şairlerindendir ve Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ in Her Kongresinde Boy Göstermiş, Millete Şiirleriyle Seslenmiş Bir İnsandır.. İsmail TÜRÜT Zamanında Yayın Yaptığı Samanyolu tv den Nurcu Oldukları, Fikir Uyuşmazlığı Yüzünden Ayrılmıştır.. İyi de Etmiş..

Hrant Dink e Gelince. Önceki Yorumlardan "Hiçbir Yazısını Okudunuzmu da Arkasından Konusup Küfür Ediyosunuz" a Katılıyorum... Hepimiz Ermeniyiz Hepimiz Hırantız a Asla ve Asla Katılmıyorum Ama Küfür de Etmiyorum.. O Karadeniz Halkının ve Türkiye Geneli Öz Türklerin Şefkatinden, Hümanistliğinden Kaynaklanan ve Leke Gibi Görünen Cinayete Bir Bez Görevi Görmeye Çalışılmasından Kaynaklandıgını Düşünüyorum..

Şarkıya Gelince Sözler Süper.. Hayat Güzel.. Sahurumuzu da Yaptık.. Allah Rahatlık Versin..

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    armagedon bunu yazdı:

Şarkıya Laf Söz Etmek Yerine Az Daha Araştırın Sözde Milliyetçi Diyen Canlılar.. Şarkının Sözleri Ozan ARİF'e Aittir. Ozan ARİF Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücülerin Önde Gelen Şairlerindendir ve Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ in Her Kongresinde Boy Göstermiş, Millete Şiirleriyle Seslenmiş Bir İnsandır.. İsmail TÜRÜT Zamanında Yayın Yaptığı Samanyolu tv den Nurcu Oldukları, Fikir Uyuşmazlığı Yüzünden Ayrılmıştır.. İyi de Etmiş..

Hrant Dink e Gelince. Önceki Yorumlardan "Hiçbir Yazısını Okudunuzmu da Arkasından Konusup Küfür Ediyosunuz" a Katılıyorum... Hepimiz Ermeniyiz Hepimiz Hırantız a Asla ve Asla Katılmıyorum Ama Küfür de Etmiyorum.. O Karadeniz Halkının ve Türkiye Geneli Öz Türklerin Şefkatinden, Hümanistliğinden Kaynaklanan ve Leke Gibi Görünen Cinayete Bir Bez Görevi Görmeye Çalışılmasından Kaynaklandıgını Düşünüyorum..

Şarkıya Gelince Sözler Süper.. Hayat Güzel.. Sahurumuzu da Yaptık.. Allah Rahatlık Versin..

Başlığı gördüm ve dedim ki yine bu konu para kokuyor :) Bu tartışmaların arkasında tamamen bölücülük ve reklam yatıyor dikkatli olun d3 defa düşünün 1 defa yazın...

armageddon güzel yamışsın yazmamış olsaydın ben benzer cümleler ile aynı şeyi anlatmaya çalışacaktım.

"Küfür dünyanın en adi en halsiyetsiz en şerefsiz insanına dahi edilmez neden biliyornusun? onun dünyanın en adi en halsiyetsiz en şerefsiz insanı olmasında ufacıkta olsa senin depayın var..."

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Türütün yaptığı klibin arkasındayım :) Karadenizliler yapar dayı Ermenici olmayın :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6544 Toplam Mesaj: 40