İsmail Yk Facebook 2009 :D
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar ben de sivaslıyım ve utanıyorum bu adamla hemşeri oldugum için kendimden..
-----------------------------sivaslılardan böyle bi adam çık(a)maz bi şeyler karışmıştır ..;)
-
bi isobi ajdar bide uzaylı turkucu mustafa tek gecerim :)
-
ismail yk - facebook (2009) indir
İsmail YK - Facebook şarkısını indirmek için alttaki bağlantıya tıklayın.
http://rapidshare.com/files/307310634/ismail_Yk_Facebook_2009.mp3
-
hani ölüp gitse zerre üzülmeyeceğim, hatta aksine sevineceğim insanlardan biridir kendisi.
-
mark zuckenberg dinlemesin kapatır facebooku
-
türkiyede reyting için yaşayan 3.sinif IQ ya sahip sokak cocugu olarak tanımlıyorum kendisini :p
-
eskiden webmaster filandı galiba. siteler üzerine tek şarkı yapan bu manyak :)
-
bende konusunu tam açacaktım baktım açılmış zaten :)
adam bide ibo showda anlatıyor manita felan düşürürsün diye mantığa bak mına kii :D
lokomotif gülşen kim :|
-
mustafa topaloğlunun gerizekalı sevgilim bile bundan ii:)
-
Bu adamla ilgili bir gerçeği öğrenmiştim ki öncesinde de sevmediğim ismail YK dan daha da nefret etmeye başladım.
Albüm satışlarını Türkiye'de yaparken Türk vatandaşı olduğu için vergisini ona göre ödüyormuş.
Sırf bu vergi ayağından kurtulmak için, daha azından sorumlu olmak için alman vatandaşlığına geçişi hızlandırmış ve alman vatandaşı olmuş.
Türkiye'ye girişleri bile turist adı altında oluyor.
Albümleri çıkarıp çıkarıp Türkiye'de satmaya çalışıyo bu herif ve satışlardan da kazandığı paraya karşılık daha az vergi ödüyor haliyle.
Şimdi sorarım milletinin sırtından geçinmek için bu kadar ince planlar yapan bir adamın bu ülkeye faidesi nedir???
Bunu bilen kaç kişi vardı aranızda sorarım, adam saman altından su yürüttü facebook dur falan abidik gübidik şarkılar ile sırtından geçiniyor milletin.
Çık hayatımızdan artık İsmail YK...