İsmim@Soyismim.Com Mail Adresi Alabilirmiyim?
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------
evet aynen öle gözüküyor.bunu halletmem için ne yapmam lazım.yoksa hiçbirşey yapamıyormuyum?
Domain alman lazım, havale veya eft yapabileceksen pm at sana uygun fiyat vereyim. isim@soyad.com şeklinde mail alırız. -
ben az önce bu adresten admin@metallica.com u aldım:) ve şuan da hayatım boyu kapamayacağm bi hatunu bağladım:) zuhauhuz sen bana admin@metallica.com u verebilirmisin?? parası neyse mühim diil:) sanmıyorum ki boş değildir fakat boş değilse ben nasıl kullanıyorum??:DD
-
bi de musket demiş ki
"Ornek: musket@musketrulz.com
Delikanlıca kendı CC'm le aldım..."
peki CC nedir?? öle almayı denesk?
-
hope_siz bunu yazdı:
ben az önce bu adresten admin@metallica.com u aldım:) ve şuan da hayatım boyu kapamayacağm bi hatunu bağladım:) zuhauhuz sen bana admin@metallica.com u verebilirmisin?? parası neyse mühim diil:) sanmıyorum ki boş değildir fakat boş değilse ben nasıl kullanıyorum??:DD
admin@metallica.com adresini msn olarak kullanabilmen için metallica.com domain adresinin senin olmasi yada admin@metallica.com mail adresine erişimin olması gerekmektedir. sen onu su an admin@metallica.com (e-posta adreis doğrulanmadı) biciminde kullanabilirsin. olurda metallica.com domain adresi kimde ise canimi sikilipda lan gideyim admin@metallica.com u acayim sonra ondan bir msn baglayim derse senin secmis oldugun sifreyi resetleyip kendi uzerine alabilir sende kenarda oynamaya devam edersin bagladigini dusundugun hatunlarin hepsi ile msn den konusur sende bir bok yapamz sinirinden kenarda kudurursun : )
bu tarz mailller alabilmek icin domain adresinizin kendi uzerinize olmasi gerkemetedir ki baskaki alamasin mesela bende www@blackhammer.org olarak msn adresi var zamaninda aldim be istedigim bicimde kullanabilmekteyim cunku blackhammer.org adresi bana ait ve maili benim uzerime istedigim gibi mail adresini dogrulatip kullanabilirim.
zamaninda akilli gecinen birisi blackhammer@blackhammer.org adresini alip ortalikda ben blackhammer im diye dolasiyordu o mail i acip msn sifresini resetledim kendi uzerime aldim. -
gayet iyi anladım;). teşekkür ediyorum blackhammer:) :D
-
hope_siz bunu yazdı:
bi de musket demiş ki"Ornek: musket@musketrulz.com
Delikanlıca kendı CC'm le aldım..."
peki CC nedir?? öle almayı denesk?
CC = Credit Card = Kredi Kartı
Toplam Hit: 4687 Toplam Mesaj: 27