folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder İsmini Bilmediğim Eski Bir Oyun Arıyorum

İsmini Bilmediğim Eski Bir Oyun Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

arkadaşlar;

sanırım win xp ye ilk geçildiği sıralardı. bi oyun vardı. oyunu anlatayım size. hayalşi ahatırlıyorum umarım bilirsiniz..

labirent gibi odalanın içinde altınları topluyoruz. bi tane canavar var hatta söylediği söz bile aklımda : oh monde you  tarzı bişe diyor. en sonunda helikoptere binip kaçıyoruz labirentten. haa şunu da söyleleyim labirentten bir odadan diğerine giderken yeşil otomatik kapılar var. en belirgin özelliklerini anlattım. umarım bilirsiniz...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    hocam bakış açısı falan nasıldı? fps, tepeden platform tarzı mı, tps mi? Grafikler dos mu normal mi ?

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

Diablo'da altın toplama sahnesi wardı galiba yanlış olabilir :D

http://img25.imageshack.us/i/diablo2f.jpg/#q=diablo

====>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bldead
    bldead's avatar
    Erkek
    bahsettiğin oyun çok eskiyse ve (dos)ta çalışıyorsa Wolfenstein 3D Dos versionunu olabilir... onda da kapıları açıp altınlar topluyorsun ... Canavar falan çıkyor en sonunda ... duvarlarda gamalı haç lar var falan ... yalnız oyun 1992 sürüm tarihli... bu kadar eskimiydi bahsettiğin bilmiyorum ...eğer aynı oyunsa elimde var yükleyebilirm senin için...

bldead
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    bende bi tane arıyorum prehiaf,privuaf  böyle değilde ismi :S mısır strateji oyunuydu piramit felan yapıyodun,altın madenleri vardı taş madenleri,tarla yapıyodun su çekiyodun  felan firavunla alakalı olması lazımdı ismi :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    bende bitane arıyorum çok eskiydi bundan 7 yıl öncesinin oyunu felan .. böyle bi kumsal felan vardı küçük kadınlar güneşleniyodu biz otel gibi bişiler yapıoduk ama zevkli bi oyundu bilen duyan gören :) ?

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende bitane arıyorum çok eskiydi bundan 7 yıl öncesinin oyunu felan .. böyle bi kumsal felan vardı küçük kadınlar güneşleniyodu biz otel gibi bişiler yapıoduk ama zevkli bi oyundu bilen duyan gören :) ?

bu resimlerin biriyle bağlantısı varmı :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    bende bi tane arıyorum prehiaf,privuaf  böyle değilde ismi :S mısır strateji oyunuydu piramit felan yapıyodun,altın madenleri vardı taş madenleri,tarla yapıyodun su çekiyodun  felan firavunla alakalı olması lazımdı ismi :)

empire of pharaoh?

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    bunun adı ne hocam bi göndersene linkini olabilir valla:D

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

burak_x hocam gözlerinden öpüyorum xD

@bandit ; beach life veya beach tycoon diye arattım resimlerde bunları buldum link yok elimde,bende oynadım her ikisine sarıyo strateji oyunları ya

Stronghold oynayanlar var yapalım hamachiden ya :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

deneme44 bunu yazdı:
    bahsettiğin oyun çok eskiyse ve (dos)ta çalışıyorsa Wolfenstein 3D Dos versionunu olabilir... onda da kapıları açıp altınlar topluyorsun ... Canavar falan çıkyor en sonunda ... duvarlarda gamalı haç lar var falan ... yalnız oyun 1992 sürüm tarihli... bu kadar eskimiydi bahsettiğin bilmiyorum ...eğer aynı oyunsa elimde var yükleyebilirm senin için...

Hocam görüntü aynı counter gibiydi. dosta çalışmıyordu.bakış açısı : sadece oyuncunun gözünden görüküyordu

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 4382 Toplam Mesaj: 25