İsmini Hatırlamam Gereken Eski Çizgi Film
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------
Muridler ozmn Banada bi el atın zmanında stardada bi çizgi film var çizgi film sırf dövüştü kaliteli bişeydi bi çocuk vardı dövüşüyordu kolları fln uzuyordu yanında elamnlar vardı hatta bitanesi kılış dövüşüyordu hatırlıyan varmı.?
-----------------------------Bumudur hacım
One Piece

Lan bu türkçeye hiç çevrildimki Tarif aynen bu ama :d
-
EWELANCHE bunu yazdı:
GoldenBoy bunu yazdı:
Muridler ozmn Banada bi el atın zmanında stardada bi çizgi film var çizgi film sırf dövüştü kaliteli bişeydi bi çocuk vardı dövüşüyordu kolları fln uzuyordu yanında elamnlar vardı hatta bitanesi kılış dövüşüyordu hatırlıyan varmı.?
One Piece

-----------------------------evet vardır bunun türkçesi bende çok izledim bunu zamanında :D ey gidi gençik ....
-
irwa bunu yazdı:
bumudur hacı disney'in tenefüs zili

-----------------------------Denk geldikçe izlerdim cocuk gibi :DD
-
Marsupilami de var mı? Uzun kuyruklu bir hayvanımsı şey...
-
T.J. Detweiler
çok severdim elemanı
-
Hotfile bağlantılarını bekliyorum.
-
bide arkadaşlar inekli kaplumbağalı bi tarafı kedi bi tarafı köpek olan hayvanlı bunların yanın da bide sümüklerini biriktiren bi deişik hayvanlı film vardı. bide 2 insan var ilkel dinazorlar vardı son sistem gelişmiş. bunu da bulun be yaw. nikeleodion da oynaytan bi seri idi.
-
zengo bunu yazdı:
EWELANCHE bunu yazdı:
GoldenBoy bunu yazdı:
One Piece

-----------------------------evet vardır bunun türkçesi bende çok izledim bunu zamanında :D ey gidi gençik ....
-----------------------------Sanji sıgara içiyo diye yasakladılar ama tek neden bukadar değildi tabi. Sonrasında Zoro'nunda alkolik olduğu çıktı piyasaya, Nami'ninde bir hırsız ve mini etekle erkekeri baştan çıkarması ayrı bi konu usoppu'nun yalancı, Chopper'ın evrime delil olarak gösterilmesi.
Hele bide Luffy'nin bunların üsttüne gambattane diyip yukarıdaki resimde görüldüğü gibi bir nah çekmesi herşeyi yerle bir etti.
-
muratmet bunu yazdı:
bide arkadaşlar inekli kaplumbağalı bi tarafı kedi bi tarafı köpek olan hayvanlı bunların yanın da bide sümüklerini biriktiren bi deişik hayvanlı film vardı. bide 2 insan var ilkel dinazorlar vardı son sistem gelişmiş. bunu da bulun be yaw. nikeleodion da oynaytan bi seri idi.
-----------------------------Hayvanlı falan :)))
-
muratmet bunu yazdı:
-----------------------------Hayvanlı falan :)))
-------------------------------
hayvanlı zencili :D