İsminiunuttum İçin Kartvizit Gerekli
-

Arkadaşlar ;
www.isminiUnuttum.com Reklamını yapmaya başlayacağız artık.
Bunun için kartvizit gerekli. 1000 Adet 20 Tl ye basan yerler var oradan bastıracağım. Ama tasarım güzel olsun hep onu kullanalım istiyorum.
Ben hazırladım bi kaç tasarım ama sizlerden de rica ediyorum mümkünse?
Ekibimiz ile (Bay-Bayan) üniversitelere gidip kartvizitleri dağıtmayı düşünüyoruz.
ilk durak : Çukurova Üniversitesi
2. Durak : Mersin Üniversitesi
ek1: Arkadaşlar 300 çözünürlüğünde 8,5 * 5,5 boyutlarıında CMYK renk olmalı
ya da hazır boş hali aşağıda:
http://www.isminiunuttum.com/kartvizit-bos.zip
-
Bu arada Can Dündar ve Reha Muhtar Köşe yazılarında siteyi tanıtacaklar :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------,süper, ho :)
-
güzel site eline sağlık..kaç yıldır adını bulamadığım filmi 2 dkda buldular aq. o kadar çabuk bulunması da can sıkıcı tabi :D
-
oncelikle hayırlı olsun, bi ricam var telefondan giriyorumda siteyi inceleyemiyorum. Acaba tam olarak amacı nedir biraz bahseder misiniz?
-
-----------------------------Deme ya o iyiymiş bak
-
Liquid hocam teşekkür edeiriz.
sitemizin kısaca tanıtımı;
isminiunuttum.com nedir?
Eskiden bir yerde izlediginiz filmin ya da muzigin veya herhangi bir seyin ismini unutmus ve bulmak istiyor olabilirsiniz. www.isminiUnuttum.com sayesinde hatirladiginiz ayrintilari yazarak ismini hatirlamaniza yardimci olabiliriz.
-----------------------------Deme ya o iyiymiş bak
-----------------------------Hocam Metin Uca ile de iletişime geçeceğim yarın.
-
iletişime geçeceğim derken bu kişileri tanıyomusun yoksa yazıp böyle böyle bi projem var destek olunmu diyorsun.
-
Reklamını kartvizit yerine adwords ve türevleriyle yaparsan daha kârlı çıkarsın.
-
kut bunu yazdı:
Reklamını kartvizit yerine adwords ve türevleriyle yaparsan daha kârlı çıkarsın.
-----------------------------hocam orasını halledeceğiz. internet reklamı için daha fazla bütçe ayıracağız.
-
kut bunu yazdı:
-----------------------------hocam orasını halledeceğiz. internet reklamı için daha fazla bütçe ayıracağız.
Sonuçta örütbağ tanıtıyorsunuz hocam bence reklamı tamamen adwords ve türevlerinden yayınlayın. Ayrıca tüm Türkçe yazışmalıklarda ve sözlüklerde tanıtım yazılarınızı yayınlayın. Umarım tutar ve bol para kazanırsınız, kolay gelsin.