İsoyu Winrar İle Açtikdan Sonra...
-
Arkadaşlar winrar bir .iso oyun dosyasını açtım daemon tools gibi bir anda yapmadı dolayısıyla.Dosyaları çikartmayi bekledi.5 dakika kadar
sürdü çıkartması daha sonra normal olarak setupu çaliştirdi bilgisayar.Fakat merak ettiğim bir konu var Winrar programı bu açtiğim .iso
dosyasının içerisinde ki kurulum dosyalarını nereye kopyaladı ? Kurulumdan sonra kopyaladiysa eğer bu dosyalari kopyaladiği satirdan
silmek istiyorum.
-
demon toolsla yapsaydın ya hacım. muhtemelen C:Temp e atmıştır.
-
Setup sorun verdi oyun kurulmadi zaten :D joe daemon tools harici kullanilir düzgün bir .iso açma programi biliyor musun ?
Daemon toolsun şöyle bir problemi var msconfigten nekadar iptal ettiysemde olmadi windows açilişta programi başlatiyor kil oluyorum
bilgisayar emirlerime karşi geliyor :(
-
MADTAMER bunu yazdı
Setup sorun verdi oyun kurulmadi zaten :D joe daemon tools harici kullanilir düzgün bir .iso açma programi biliyor musun ?
Daemon toolsun şöyle bir problemi var msconfigten nekadar iptal ettiysemde olmadi windows açilişta programi başlatiyor kil oluyorum
hacı ben iso yu 2 şekilde kullanırım.
1 demon toolsla açarak
2 usb live programıyla usbye yazdırmak için :D
demontools un ayarlarına bi bak hacım açılışta başlat falan varsa tikini kaldır. ben hiç öyle sorun yaşamadım şahsen :F
-
MADTAMER bunu yazdı
deamon tools ayarlarına gir başlangıçta çalıştırı kapat.
Program kendi ayar dosyasına göre başlangıçta çalıştır seçiliyse, windowstan ne kadar silersen sil programı açtığın an yine başlangıca yazar kendini.
power iso diye bir şey duydum ama kullanmadım.
-
-
önce C:\Windows\Prefetch altında exe.adi-54565E93.pf şeklinde dosyası oluşur.
sonrada C:\Users\BarisPC\AppData\Local\Temp\RarSFX0 - C:\Users\BarisPC\AppData\Local\Temp\RarSFX1 vs. gibi klasörler açıp çıkarmayı yapar.
ilgili dosyanı çalıştırır.
-
magicdics
-
isonun içindeki herhangi bi dosyayı c'de arattır bu şekilde bulabilirsin ayrıca poweriso kullan çok daha iyi ve rahat
-
Arkadaşlar daemon toolsu kurdum teşekkür ederim
Ayrica BarisYigit kardeş soyledigin gibi yaptim bahsettiğin dosyalar söylediğin noktalarda oluşmuş bu pf dosyalarinin alayini silsem oyunda veyahut
diger programlarda aksama olurmu çünkü başka kurulum dosyalarida var vb.net sql managament gibi
-
Hocam PowerISO kullanıyorum. Oldukça rahat, hiçbir problem yaşamadım. Daha önce başka bir bilgisayarımda Daemon Tools'u yüklemiştim, ortalık karışmıştı :) Silene kadar biryerlerim çatladı :)
PowerISO'nun Türkçe desteği de mevcut. Açılışta başlatmanıza gerek bile yok. Sağa tıklayıp o an için sanal sürücü oluşturabilir, ya da var olan sanal sürücüleri kaldırabilirsiniz. Sanal sürücü açtığınızda programın açılmasına bile ihtiyacınız kalmıyor. İstediğiniz kadar sanal sürücü açma şansınız var. Sanal sürücülere istediğiniz harf atamasını program içinden yapabilir, otomatik başlat olarak ayarlayabilir, ISO'ları sanal sürücüye sokmadan içini açıp bakabilir, ISO oluşturabilir, her türlü medya kalıbı uzantısını PowerISO programında çalıştırabilir ve sanal sürücüde açabilirsiniz.