İsrail Bizide Vurdu
-
bas bas israil propogandası yapanlar zil taksın hadi !
-
biz derken ?
ne işimiz var elin ipnelerinn topraklarında :D bize mi kaldı kıçı kırıq toto$lara yardım sallamak :| -
orgimaespect bunu yazdı:
-----------------------------biz derken ?
ne işimiz var elin ipnelerinn topraklarında :D bize mi kaldı kıçı kırıq toto$lara yardım sallamak :|
-----------------------------araplardan bahsetmiyoruz tüyü bitmemiş yetimlerden bahsediyoruz.
Kansız israel bizide vurmuş işte sen hala ''biz derken?'' de yardımekibimiz orda insanlık dramına göz yummuyor.
al zil tak bitarafına şimdi o şerefsizler bizi de vurmuş.
-
Türkiyede nükleer silah olmadığını nerden biliyorsunuz?_ Atom bombasının olmadığını nerden biliyorsunuz?.
Türkiyede yediden yetmişe kadar herkeze yetecek silah ve mühimat vardır merak etmeyin.
-
"bir gün gelecek bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfür edeceksiniz."
Adolf Hitler
-
illision bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede nükleer silah olmadığını nerden biliyorsunuz?_ Atom bombasının olmadığını nerden biliyorsunuz?.
Türkiyede yediden yetmişe kadar herkeze yetecek silah ve mühimat vardır merak etmeyin.
-------------------------------gidip gordunmu baktınmı inceledinmi ? kaçtane bomba var nuclear silah ın cinsi nedir ?
bi sölermisin ? rica etsem bende ogreneyim..
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------illision bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede nükleer silah olmadığını nerden biliyorsunuz?_ Atom bombasının olmadığını nerden biliyorsunuz?.
-------------------------------gidip gordunmu baktınmı inceledinmi ? kaçtane bomba var nuclear silah ın cinsi nedir ?
-----------------------------sen Türkiye'nin hangi gücünden haberdarsın ki?Bunları öğrenmek istiyosun...İsrail oğullarının Türklere tarihten gelen saygısı var bunu kimse inkar edemez...
Ayrıca herkes demişki işte israil'in şu silahı war bu teknolojisi war Türkiye istesede israil'e sittin sene saldıramaz falan filan.Şunu söliim Kurtuluş mücadelesini hatırlatırım.Türkler savaşmayı en iyi bilen ırktır. Bugün israil'in özel kuvvetleri Isparta Dağ Komando Birlikleri'nde bizim acemi askerlerimizle eğitiliyor. Senin istediğin kadar teknolojin silahın olsun bunu kullanabilecek adam yoksa o silah gtünde patlar. İran'ın gücünün hava olduğunu belirten arkadaş war bir de ona da cevaben Amerika bu havadan çekinipte operasyon yapmıo heralde? Bu güç hava olsaydı Rusya-İran-Çin diye bi ittifak olmazdı.
İçinde Atatürk milliyetçiliği vatan sevgisi olan hiçbir Türk gücünden şüphe duymaz. Ha şu anki iktidarın aşikar bir beceriksizliği war o ayrı...
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
-----------------------------illision bunu yazdı:
-----------------------------sen Türkiye'nin hangi gücünden haberdarsın ki?Bunları öğrenmek istiyosun...İsrail oğullarının Türklere tarihten gelen saygısı var bunu kimse inkar edemez...
Ayrıca herkes demişki işte israil'in şu silahı war bu teknolojisi war Türkiye istesede israil'e sittin sene saldıramaz falan filan.Şunu söliim Kurtuluş mücadelesini hatırlatırım.Türkler savaşmayı en iyi bilen ırktır. Bugün israil'in özel kuvvetleri Isparta Dağ Komando Birlikleri'nde bizim acemi askerlerimizle eğitiliyor. Senin istediğin kadar teknolojin silahın olsun bunu kullanabilecek adam yoksa o silah gtünde patlar. İran'ın gücünün hava olduğunu belirten arkadaş war bir de ona da cevaben Amerika bu havadan çekinipte operasyon yapmıo heralde? Bu güç hava olsaydı Rusya-İran-Çin diye bi ittifak olmazdı.
İçinde Atatürk milliyetçiliği vatan sevgisi olan hiçbir Türk gücünden şüphe duymaz. Ha şu anki iktidarın aşikar bir beceriksizliği war o ayrı...
-------------------------------arkadaşım kötü 1 cvp mı yazdım ?
zaten olsada kullanamayız ABD izin Vermez kafan rahat olsun ... ancak saklarız kısaca laf var icraat 0 ok. askerligimi yaptıgım yeri hangi bolumde oldugumu anlatsam ucuklarsın senin hayatında gormedigin silah mermi bomba ların nobetini tuttum onun icin Boş konusmayın ben yok demedim varda demiyorum burda laf icraatı yapanları diyorum elinde imkanı olan varsa gitsin yok etsin .. ah su klavye ahhh
-
cami duvarına işiyolar
-
illision bunu yazdı:
-----------------------------ya hacı gittinmi gördünmü amk,, kurtlar vadisi izletip izletip silah zoruyla TBT mi sokuyolar sizi