folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsrail Devleti Yıkılmaz..

İsrail Devleti Yıkılmaz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bence yıkılmaz.bu lafımı kimse çarpıtmasın öncelikle.yahud sempatizanı falan dielim ama adamların birbirine bağlılıklarına hayranım.biz birbirimize bu lkadar bağlansak dünyayı yönetirdik eskisi gibi.
    adamların yurt dışlında olanı da israil için çalışıo yurt içinde olanı da..
    bu lafı söylememin tek sebebi budur. eğer bir millet birbirine kenetlenise onu hiç bi üç yok edemez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    bir yerde haklısın bir yerde haksız haklısın bir millet kenetlenirse onu hiç bir güç yıkamaz. haksızsın dünya üzerinde bir tek yahudinin kalmayacağı bir günden bahseder Kuran..

çok uzakta uzak denizlerde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    arkadaslar birde gerçek yahudi olanlar var. şimdi diyeceksinizki israildekiler yalancı yahudimi hayır ama saptırılmıs bir din yasıyorlar. gerçek yani radikal kesim israilde yasamayı redediyor, hiçbir yardımlarını kabul etmedikleri gibide hergün israilin yıkılması için dua ediyorlar. bunu basın dahil heryerde bulabilrsiniz korkmuyorlar çünkü. bu adamlar bigun ölecek muhakkakk (yani tüm yahudiler)

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    aynen katılıyorum sana oksidan (yaw bugünlerde adam olmaya başladın sen ha :D)

arkadaşlar şu lafı unutmayın doğru bi lafdır çünk

''dünyayı amerika amerikayıda israil yönetir''

yani anlayacağınız gibi amerika çökmeden israile bişey olmaz

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    adamlar kurtlar vadisini boşuna mı çekti a.q. ticaret yaparken de israilliyle yapın kaybetmezsiniz !!!

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    sen vatanına ve dinine baglı olursan OSMANLI nın zihniyetini örnek alıp o dogrultuda ilerlersen yıkılır...

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Osmanlı hoş görülü davranmış; iyi etmiş iyi etmişte.. Türkler savaştırılmış.. Rumu ermenisi ve bilhassa yahudisi zengin olmuş.. Şu dünya Osmanlının eseridir. İsrail ve amerika büyüklüğünü, zenginliğini osmanlıya borçludur. Yine amerikanın kurulma dönemi tüm dünya Osmanlıyı parçalamak için boğuşmuş ve amerika orada 400 milyar dolar borçla kurulup bu hale gelmiş..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Osmanlı nasıl yıkıldı ? İmkansız yoktur sadece zaman alır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_asiton
    the_asiton's avatar
    Erkek
    adamların çarpık ideolojileri yıkılsın yeter
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabbet_fedaisi
    muhabbet_fedaisi's avatar
    Erkek
    eyyyy anadolunun islamla yoğrulmuş ahlakına sahip olan insan sen bir gün dünyaya hükmedeceksin ama bu saf yönünü çabuk provoke olurak tüketme dostunun yanlışını değil kendi yanlışını eleştir. sonra bak bakalım kim senin önünde durur.

arkadaş karşına geçenlere haykır benim soyum bu bak selçuklulara , bak osmanlıya ben istersem böyle olurum kafamın tasını attırma diyemiyoruz.

ümit kesilirse hayat biter, ümitsizlik hayatı zehirler, keder hayat damarına vurulan bir neşterdir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    kimine göre doğru kimine göre yanlış bir görüş

her yiğidin bir yourt yiyişi vardır ;)

punto cero
Toplam Hit: 2459 Toplam Mesaj: 16