İsrail İran‘I Bombalayacak!‘ Mı?
-
100 F16 sayısı sallama olmuş. Eğer harekat yapacaklarsa önceliği F15'lere verirler. Götüleride yer, güçleride yeter. Zamanında aynısını Irak'a yapmışlardı.
İsrail'i engelleyen tek şey Irak ve Afganistan'daki müttefik kuvvetlerin varlığı. Olası bir saldırı durmunda özellikle Irak'taki askerleri ateşe atmış olacaklarından ABD böyle bir harekata izin vermez.
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
büyük ihtimalle israil saldırır . İsrail İran kıyıları yakınlarına nukleer denızaltıları göndermeye basladı adamlar stratejilerini kuruyorlar yavas yavas .
Birazda Amerika ne derse onu yapck tabi Abd savasma derse savasamaz diye dusunuyorum .
İşin ilginç yanı suudi arabıstanın israil e hava sahasını kullandrcğı :S birde şunu sorcm israil iran ın radarlarını etkısız hale getrmeyı bılıorz dedı bunu nasıl yapablr nasıl yapck bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
-----------------------------İran'ın elinde soğuk savaş döneminden kalma silahlar ve radarlar var. İşlerine yarayabilecek tek şey F14'lerin radarları. İsrail ise elektronik harb konusunda oldukça üstün.
Suudi Arabistanla İran arasında ise düşmanlık var. İran geçenlerde Yemendeki şii teröristleri Arabistanın üzerine salmıştı. Araplar düşmanımın düşmanı mantığıyla giderlerse İsrail'e izin vermekle kalmaz yardımda eder.
-
tam tersi olmasın haberlere bakmayın bıraz gerçekci olun :)
-
yassun bunu yazdı:
senin bu ırklara karşı olan kinin ne anlamadım :|
-----------------------------Hemen izah edeyim.
Yeryuzunde tiksindigim iki millet vardir. Birincisi insandan asagi olan araplar.(kalleslik, pislik, riya, oruspuluk..... ne ararsan var), digeri araplardan bile asagi olan yahudiler(araplarda ne varsa X 2 bu piclerde var).
Ornekle aciklayayim;(konu sapacak ama) suudi arabistanda bir yavsak vardi, geberdi gitti(mezarini sikeyim bu arada). adi kral fahd idi. bu birinci sinif suzme oruspu cocugu, her yil ispanyanin falan tatil yoresine gidiyordu, simdi SIKI dur. Bu suzme pic oraya gittigi her hafta yaklasik 5,000,000 EURO para harciyor. Kendisine pizza getiren cocuga dayali doseli pizza salonu aciyor(hediye olarak) ama hemen burnunun dibinde somalide, filistinde, irakta... vs vs vs dunyanin herhangi bir cografyasinda Muslumanlar copten ekmek toplayip yiyor. Hadi muslumanida gectim INSAN OLARAK SOYLEYEYIM afrikada her yil 80-90 bin cocuk yetersiz beslenmeden oluyor, hristiyanida var, muslumanida var, ateistide var... var oglu var. Bu oruspu cocugu her ay 20,000,000 EURO parayi sikinin keyfine harcayacagina 1,000,000 EURO ile afrikadaki veya herhangi bir cografyadaki yardima muhtac 100 binlerce cocugun hayatini kurtarabiliri. 1. dunya savasinda yapitklari kalleslikler, arap suriye nin yillarca pkk yi kucaginda besledigini, lubnanli it oglu itlerin pkk li piclere israilli subaylar ile birlikte bekaa kampinda egitim verdigini ve bu piclerin benim askerimin kanini doktugunu,.......
soylememe gerek yok herhalde.
Benim insanlik ile herhangi bir sorunum yok, hristiyansin, ateistsin, budistsin beni hic ilgilendirmez. Benim (Aslinda insanligin) sorunum yahudi ve araplar.
-
İran henüz(goya) sahip olmadığı nükleer yüzünden savaşa sürükleniyor.
gemi olayında irandan hem nüfus hem çap olarak büyük biz yarak uzunluğunda bi ülkeye gideri demokratik yoldan koyacağız diye ağlayıp sızladık (hükümetin ampülleri )
iran hiç yapamaz.
neden ırakta israil askerleride vardı ? türk askeri sokmadılar ? kerkük bizimdi ? ne karşılığında sattı orspu çocukları ? üstlerimizi kullandı karşılığında kimin cebine para girdi ?
iranda amerikan askerleride olacak. bizim saygı değmez hükümetimizin ağlayan başbakanı üstlerimizi kullandırtacak ırak gibi müslüman ülkeye yaptığını iranada yapacak.
saddam k.ırakta pkklı temizlerdi türkiyeye deprem zamanı yardım etti bumuydu karşılığı ?
ırağın yeni adı IRAQ götü boklu barzani bilmemne başkanı talabani bilmemne başkanı ?
bilmeyen yok bu admlar terör başı ? cumhurbaşkanımız gider resmi görüşme yapar ?
bırakın allahisen hangi büyüğün cebinde para varsa o dünyaya hakim.
apo imralıdan çıkar gider ırağa başkan olur kürtlerle çizdiği haritayıda alır.
yavaş yavaş türkiyeye geliyor sıra .. acele etmeyin kaldıracaklar bizide pc başından.
her birine sövmek istiyorum lanet olsun.
-
Silent_King bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
Conquer bunu yazdı:
israil denilen kendini bi bok sanan ülke kirintisi,eger iran a saldiri düzenlerse,bilirimki yagli kaziga oturmak üzeredir.ki cok sevinirim.
amk israillileri.bak hele bide 100 tane f 16yla yapacakmis :D
irani bombalamak okadar kolay olsaydi,amerikan picleri 50 kere yapmisti..adina'da global savunma derlerdi.
kendini bi bok sanan ülke dediğin adamlar dünyayı yönetiyor :)
-----------------------------ne sikime yarıyor amk... suya muhtaclar...
----------------------------Suya muhtaçlar dediğin adamlar dünyanın ekonomisini ellerinde tutuyorlar.
1.Dünya savaşından tut, Osmanlı topraklarının parçalanmasına kadar herşeyde bu adamların parmağı var.
Zamanın ABD başkanı Kennedy'i bu adamlar öldürdü.
http://serdarkocaoglu.com.tr/2008/07/rothschild-hanedanligi.html
http://www.elestiriyoruz.com/genel-sohbet-muhabbet-konulari/rothschild-ailesinin-dunyayi-nasil-yonettigine-dair-uzun-ve-ayrintili-bir-makale/
Linkte yazanları okuyunda biraz aydınlanın :))
Konu sapmış gibi olcek ama kusra bakmayın
-
KarakartaL bunu yazdı:
Suya muhtaçlar dediğin adamlar dünyanın ekonomisini ellerinde tutuyorlar.
1.Dünya savaşından tut, Osmanlı topraklarının parçalanmasına kadar herşeyde bu adamların parmağı var.
Zamanın ABD başkanı Kennedy'i bu adamlar öldürdü.
http://serdarkocaoglu.com.tr/2008/07/rothschild-hanedanligi.html
http://www.elestiriyoruz.com/genel-sohbet-muhabbet-konulari/rothschild-ailesinin-dunyayi-nasil-yonettigine-dair-uzun-ve-ayrintili-bir-makale/
Linkte yazanları okuyunda biraz aydınlanın :))
Konu sapmış gibi olcek ama kusra bakmayın
-----------------------------:|
-
sniperscope bunu yazdı:
Iran tek bir ulustur.
Her nekadar iclerinde degisik etnik guruptan insan olsada bizdeki serefsiz kurtler gibi degildirler. Tam rakami bilmiyorum ama yaklasik 20 milyon azeri iranda yasiyor. Ve hepside kendilerini iranli olarak goruyorlar. Mezhep muhabbeti bos. Ne ab(d) nin nede itrail in gotu yemez saldirmaya.
Burunlarinin dibinde, hamas var, el-fetih var, urdun var, suriye var, filistin var.... var oglu var. itrail o halti yediginde karsisinda sedece iran olmayacak. Bir noktayi atlamadan belirteyim, bu pis ve kalles suudileri hesaba katmadim, her an itrail tarafinda bitiverme ihtimali hayli yuksek. Nede olsa arap(pislik).
-----------------------------Ağzına sağlık iyi açıklamışsın.