İsrail-Türkiye Tatbikatı İran"I Kızdırdı
-
Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad, isim vermeden Türkiye'yi eleştirdi. İsrail basınında ise, tatbikatın İsrail ve Türkiye arasındaki gerilimi azaltacağı yorumu öne çıktı.
İran lideri Ahmedinecad, İran'ın bazı komşuları İsrail'in çıkarına hizmet ettiklerini savundu.
Ahmedinecad, "Siyonistlerin hizmetinde olan ve İsrail'in dünya üzerinde hâkimiyet kurmasına aracılık eden komşularımız için üzülüyoruz" dedi.
Türkiye, İsrail ve Amerika'nın ortaklaşa yaptığı "Güvenilir Denizkızı" tatbikatının bu yıl 10'uncusu düzenleniyor.
21 Ağustos'a dek sürecek tatbikata, üç ülkeden 8 gemi, 4 helikopter ve 3 arama-kurtarma uçağı katılıyor
hani one minute
-
Hadi hayırlısı...:=)
-
birinden yiyeceğiz nüklüeri ozaman rahatlıcazZ::D
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi alakasız denilecek, gericilik denilecek ama ben yine söyleyecem Türkün Türkten başka dostu yoktur , ne farstan ne araptan ne yahudiden Türk e dost olmaz.
yo xz haklısın ama başka ülkelerle yapılan tatbikatları dostluk anlamında nitelendirmeyin -
suriye ile yaptığımız tatbikat da israili kızdırmıştı sanırım :D
-
xz bunu yazdı:
şimdi alakasız denilecek, gericilik denilecek ama ben yine söyleyecem Türkün Türkten başka dostu yoktur , ne farstan ne araptan ne yahudiden Türk e dost olmaz.
-----------------------------ne alakası var hoca onu herkez biliyor alakasız diye birşey yok.Türklerin mis gibi 12 tane devleti dururken bunlarla ittifakı saçma.
öte yandan iranla takılıyorsun israil bozuluyor, israille tkaılıyorsun iran bozuluyor, filistin, amerika o bu ... Türkiyede kaşar gibi olmaya başladı arada herkezin gönlünü memnun edecek.Sana ne ya ?
Sen güçlü bir ülkesin herşey var ülkende.Öde borçlarını kur sanaynini, tarımını yeniden.PAraları vergiden değil ordan kazan.Hem millet rahat etsin hem sen rahat et.Yap bilmini, ilmini.Adamlar gelsin ayağına.Sen kontrol et ortadoğuyu.
İŞ bu ..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
-----------------------------ne alakası var hoca onu herkez biliyor alakasız diye birşey yok.Türklerin mis gibi 12 tane devleti dururken bunlarla ittifakı saçma.
öte yandan iranla takılıyorsun israil bozuluyor, israille tkaılıyorsun iran bozuluyor, filistin, amerika o bu ... Türkiyede kaşar gibi olmaya başladı arada herkezin gönlünü memnun edecek.Sana ne ya ?
Sen güçlü bir ülkesin herşey var ülkende.Öde borçlarını kur sanaynini, tarımını yeniden.PAraları vergiden değil ordan kazan.Hem millet rahat etsin hem sen rahat et.Yap bilmini, ilmini.Adamlar gelsin ayağına.Sen kontrol et ortadoğuyu.
İŞ bu ..
-----------------------------İşbu Bu İşi Yaptırmazlar Hocam. Fırsat Ellerinde iken İpleride Boğazımızda iken Kolay iş Değil Demekki... Xz Bu Sefer Sana Katılıyorum Desem Garip Olurmu Bilmiyorum ama Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur Lafını Sanırım bu Sefer Etnik Söylemedin. Ülke Genelinde Dedin Sayarak Katılıyorum..
-
Zumzuk un dediğini yapabilirdik ama artık imkansız gibi bişe... Onları yapacak bi kaç sanayi kurulumuz vardı onlarda satıldı ve Devletin elinde güçlü bi sanayi kuruluşu kalmadı gibi birsey..
İranda aynı bok israilden farkı yok. Zamanında teröristleri ülkemize salan israil değil irandı bunları unutmayın. Bi yandan İsrail bi yandan Amerika Bi yandan Avrupa İranı sıkıştırınca mecburen Türkiye yanlısı politika izledi (mecburen).. Ama Zamanında teröristleri suriye ile beraber besleyip barındırıp gerektiğindede türkiyeye salan irandı.
Anlayacağınız bu iş menfaat işi. Şuan Türkiyeyle herkes iyi gecinmek zorunda. Türkiyeyi kontrol etmek istiyorlar.
İran = İsrail = Rusya = Çin = Avrupa = ABD = Gerektiğinde dost gerektiğinde düşmandır.. Bu iş menfaat meselesidir. Türkün Türkden baska dostu yoktur. Bence en kısa zamanda Türk Birliği Resmi olarak hem sosyal hemde ekonomik hemde askeri olarak kurulmalıdır..
-
Rulzzz.
-
herşeyden önce XZ ve SHOCKMAN ın aynı safta bulunduğu bir konuya post yazıyor olmanın gururu var içimde :)
Neyse geyik bir kenara arkadaşlar hiç birşey için geç değildir. Örn: 3. dünya savaşı sanal ortamda geçecek ve microsoft başrolleri oynayacak(tabi bunlar benim öngörüm) Windows dediğimiz ticari platform o gün geldiğinde kabusumuz savaşta en büyük yarayı açan şey olacak bizim için..
Ve neymiş kendinizi yetiştirin arkadaşlar. bilin öğrenin özgür yazılımın ne olduğu konusunda en azından 2 paragraf yazı yazabilecek seviyeye gelin bu bile bir başlangıçtır diye düşünüyorum..
-
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAA