folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsrail Vs Hizbullah

İsrail Vs Hizbullah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Vatanım için canım feda. bizdeki cesaret tüm filistinlilerde, lübnanlılarda olsa bi avuç yahudiyi boğarlar.. silah mı yok? Atalarımız çanakkalede süngüyle savaştılar. şimdi diceksiniz ki adamın elinde tank var top var. gerilla savaşında tankta bi b*k a yaramaz top ta hepsinin birbirine kenetlenip (kadın erkek çoluk çocuk yaşlı) yahudileri boğmaları gerekiyo bence.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    islam
    islam's avatar
    Erkek
    aslında mesele sadece dinle alkalı lutsal toprakları tekrar almak için bunların hepsin güngelicek bizede savaş açıçaklar bu kaçınılmaz vaktinde biz onlara merhamet ettik ama burda yahudilerden bahsediyoz hitlerin yapmaya çalıştığını biz ondan önce yapıp o yahudileri dünyadan silecektikşimdi görüyosunuz abd yi israili

ölüm ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir,başka bişey değil
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşın teki demiş çanakkaleden korkuyolar ama, aga malesef artık o kadar salak değiller bize saldırcak kadar..

şöle diyim, türkiye+israil+kurdistan(!) vs lübnan iran suriye ürdün filistin, ondan sora da, zaten bizim a.q oyulmuş olcak, iran sallıcak füzeleri, sora gelen dövcek geçen dövcek..
    -----------------------------------------------------
    Hackermemo kürdistan diye bir devletmi var???

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    biz NATO üyesi bi ülkeyiz senin kurduğun o Rusya Türkiye İran Çin falan baştan yattı yani :)
    ayrıca araplarla müttefiklikten Allah korusun (yemen türküsünü dinleyin)

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kedmesh
    kedmesh's avatar
    Erkek
    abi bizimkiler şimdi şimdi uyanıyo silah sanayiye ve arge ye onem vermeye başladı avrupada 2005 in savunma sanayisine en cok yatırım yapan 5. ulkeyiz ortadoğuda da 4. yüz ayrıca nukleer santral için de girişimler var ben gelecek için ümitliyim ama şimdi için pek bişe solenemez başımızdakiler fıs elden ne gelir

Eğer bir örs isen sessiz dur, yok eğer çekiç isen sıkı vur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    işte görünen bizim teknolojimiz..

http://www.roketsan.com.tr http://www.trmilitary.com/savunma.htm

belki daha önce verilmiştir ama görmeyenler için ..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KutsaLTurk
    KutsaLTurk's avatar
    Erkek
    Ölmek için geldik dünyaya...

En yüce ölüm HAKK uğruna olan ölümdür. Ölüm TÜRK'ü korkutamaz. TÜRK'ün yüreği yanıyorsa; bu kendisi için değildir.

TÜRK hep güzellikler olsun istemiştir. TÜRK'ün yüreğini görmek zorunda kaldığı çirkinlikler yakıyor.

TÜRK güzelliklerim mimarıdır. Yine güzellikler olacak ve yine bunları TÜRK'ün yapmasını nasip edecek yüce ALLAH.

Savaş gelecek ise gelir. Geleceği var ise göreceği de olur...

Şimdi "NAMAZ" kılalım. Vakitleri kaçırmaksızın "NAMAZ" kılalım.

Dünya CENNET olacak.... CENNET'e yetişenlerden olmak için dualar edelim. CENNET'i inşa edenler olmak için dualar edelim.

ALLAH Türk'ünü koruyacaktır. TÜRK HAKK'ın askeridir.

ALLAH rahatlık versin.

Her TÜRK Kutsaldır. Çünki ; TÜRK, sevginin, barışın, adaletin neferidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sis
    Sis's avatar
    Erkek
    zamanında eger dogru kararlar alınsaydı su anda kendi ucaklarımızı kendimiz yapıyodruk.Nükleer santrallerimiz vardı.Ama bazı yanlıs kararlar yüzünden gec kalmış bir modernleşme içindeyiz.

1 Türk tek basına dünyayı fetheder.2 Türk'ün ne yapabilecegini kimse bilemez.Biz ki nasıl şanlı bir mileltin evlatlarıyız.Biz ormanların Kralıyız ite çakala verecek canımız yok.Eğer bir savas cıksa her Türk genci gözünü kırpmadan gider.Bundan adım gibi eminim.

ortalık karısacak ama ne zaman bilinmez.Her sey yazılmıstır önceden biz zamanı gelince yasarızBi savas cıkarsa cıkar buna engel olamayız.Ama canımızı son damla kana kadar feda ederiz.

вιz яαкıуı ѕυѕυz ιçєηℓєя∂єηιz, ѕєν∂ιм мι тαяιн уαzαη ѕєν∂ιğιηι уαяı уσℓ∂α вıяαкмαуαη, ∂σѕтυ ιçιη ¢αηıηı νєяєηℓєя∂єηιz вιz. кιм мιуιz вιz ؟ ∂єℓιкαηℓı тüяк gєηçℓєяιуιz..!
Toplam Hit: 3297 Toplam Mesaj: 19