folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsrail"Den İran"A Ağır Tehdit ! Savaş Kapıda Hangi Safta Olacağımıza Karar Verin !

İsrail"Den İran"A Ağır Tehdit ! Savaş Kapıda Hangi Safta Olacağımıza Karar Verin !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

kanıt aramaya gerek yok.

birini söyleyen devşirme .

birini söyleyense Ahmedi nejat :)

sen olsan devşirmeyemi inanırdın ahmedi nejada mı?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

tabiki israilden yanayız..

kalbimiz musevi kardeşlerimizle atıyor (L)

etrafta arap sarığı görmektense yahudi takkesi görmeyi tercih ederim..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

benim sizlere sunduğum ispatlar var sizlerinse kulaktan dolma hikayeleriniz var.

sokak ağzıyla yada kulaktan dolma bilgilerle değil bana gelecekseniz stratejilerle örneklerle ve ispatlarla gelin.

katyuşa deyip geçme.

öldüren her silah silahtır.

unutma bir ağaçtan birmilyon kibrit çıkar bir kibrirt bir ormanı yakar.

abd israil ingiltere, gözleri veya götleri yiyecekte iranı yaşatacaklar ha ?

işte bizim gençlik böyle .

kandırılmış susturulmuş ve bastırılmış.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Abi varya biz kusura bakmayın ama çok salak bir milletiz! İran gerçekten çok güçlü bir ülke! Bize dedilerki Edirnedeki uranyum yataklarından çıkardığınız ham maddeyi bize verin biz nükleer üretelim yarı yarıya paylaşalım dedi erkek gibi Ahmedi Nejat ama naptık kabul etmedik. Şimdi o yatakları Amerika beleşe kullanıyo bize ne veriyo kafasını... Çok sinirleniyorum yaa

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    İslam falan hikaye..Güçlü olan kimse onun  yanında olmalıyız tabiiki :)

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    İslam falan hikaye..Güçlü olan kimse onun yanında olmalıyız tabiiki :)

Türkiye çekimser kalır

+ İranı hiç küsümsemeyin 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

benim sizlere sunduğum ispatlar var sizlerinse kulaktan dolma hikayeleriniz var.

sokak ağzıyla yada kulaktan dolma bilgilerle değil bana gelecekseniz stratejilerle örneklerle ve ispatlarla gelin.

katyuşa deyip geçme.

öldüren her silah silahtır.

unutma bir ağaçtan birmilyon kibrit çıkar bir kibrirt bir ormanı yakar.

abd israil ingiltere, gözleri veya götleri yiyecekte iranı yaşatacaklar ha ?

işte bizim gençlik böyle .

kandırılmış susturulmuş ve bastırılmış.

ben anlattıklarım arasında bir hikaye goremiyorum, sen gorebiliyorsan bizede goster bizde gorelim. sokak agzıyla konusan sensin ben sana ciddi ciddi olacakları anlatıyorum sen ormandan kibritten bahsediyorsun. olduren hersey silahtır, ozaman misvak ile de adam oldurulur ben sana vereyim bi misvak fırlat israile. iranın yıkılması kimsenin cıkarına degil, iranı yıkıpta ne yapacaklar. sen hala isgale baglıyorsun harelde isi, isgal yok hocam bitti bitti. eskide kaldı onlar. abd suraya 2 ucak gemisi getirse azerbaycanda zaten hava ussu var, iranı 2 gunde yıkar gecer. sonra toparlan toparlanabiliyorsan, varsa yeniden imara yeticek paran hadi toparlan. otur 80 senelik yatırımları yeniden insaa et. yeniden yap fabrikaları, kopruleri, barajları, askeri usleri, santralleri, bilimum tesisleri, altyapıyı yeniden yarat... savas cocuk oyuncagı degil hocam, oyle basit birseyde degil. artık bileklede olmuyor cesaretlede. senin cesaretinin, imanının bir ise yaraması icin adamın karaya cıkıp kara savası vermesi gerekir. adamın senin topragını isgal etmek gibi bir amacı yokki, ortada bir kara savası yok. hicbirsey yapamazsın dusen bombaları izlemekten baska. cunku havada onlarla savasabilecek bir gucun yok. ozaman yıkılmaya mahkumsun.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

jeah baby bende ondan bahsediorm ztn :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:

jeah baby bende ondan bahsediorm ztn :D

coldcum hadi ex yahudi ama sana nooluyo  be yavrum , sen yahudiye kardeşim dersin farkına varmadan seni 5 kere satar :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

valla bu israildende amma korkuyosunuz ha  lübnanda ne oldu görmediniz herhalde günlerce hava saldırısı arkasından dünyanın füzesini fırlattılar arasında biyolojik olanlarda vardı ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır o saldırının aynısını iran israile yapsa ki yapar (geçen sene aynı anda 4000 füze atışı denemesi yaptılar üstelik yarısı hareketli rampalardan)  o zaman görürüz israil cengaverlerini

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
Toplam Hit: 11008 Toplam Mesaj: 78