folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsrail"İn Vahşeti.....

İsrail"İn Vahşeti.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    YÜCEM RABBİM CEHENNEMİ İŞTE BUNLAR İÇİN YARATTI

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    israillerinin yaptıklarını onaylamıyorum fakat filistinlilerinde sütten çıkma ak kaşık olduğunuda sanmıyorum.kalkıp barış yanlısı bir hükümet seçmek yerine hamas'ı seçersen.doğal olarak hamas'ın icraatlerine(asker rehin alma) aşırı şekilde tepki veren israil'in şiddetinden Hamas'a Oy Veren Filistin Vatandaşı olarak pay alacaksın.gönül isterdi ki hiç savaş olmasın,anneler,babalar kendileri dururken ergen olmamış çocukları intihar bombacısı yapmasın,israil asker kesimi bu gaddar olmasın...bu israil filistin konusunda fazlada konuşmayacağım nitekim ülkemizde çok sayıda,filistin konusunda feci şekilde gaza gelen bağnaz kesim var.ırak,afganistan içinde böyleydi.hatta şahit oldum bikaçına yok ırak'a Gitcem,irana gitcem,afganistana gitcem allah yolunda kafirlerle savaşcam.yaa gülüm işin mi yok.sen önce vatanında olan haksızlıklara karşı gel.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    s_a_s
    s_a_s's avatar
    Erkek
    Adamlar demokratik bir şekilde seçimlerini yapmışlar işte. Şimdi Hamas değilde başka bir parti seçilseydi farklı şeyler mi yaşanacaktı. İsrailin deniz kenarındaki masum insanları öldürmeside mi Hamas yüzünden. O topraklarda yıllardır katledilenler hep Filistinliler boşuna kendimizi kandırmayalım. Adamların bi amacı var bu amaca ulaşmak içinde insan hakları vs. gibi şeylerin arkasına sığınarak ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar. Almanlar da başlarına gelecekleri tahmin etmiş olacaklar ki bunları def etmişler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    birisi yazmıs

çeçen şehidi HATTAB diyor ki:

yahudiler bizim için kolaydırlar...
    -----------------------------------
    adam dogru solemiş yahudilerin onunde çeçenler olsaydı simdi israil die bi devlet kalmazdı..ama ne yazıkki karsılarında savasmaktan mahrum asalak yasıyan serefsiz kancık savas ozurlu araplar var iste bu yuzden israil hala ayakta çeçen sehidi dogru solemis eger orda araplar yerine çeçenler olsaydı simdi israil kalmazdı

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    beyler alınmayin ama son resim sahte ... :D dikkatli bakarsaniz manken oldugunu anlarsiniz...

Saygilar...

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 2638 Toplam Mesaj: 16