İsrailli Politikacı Yine Küstahlaştı!
-
İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon, büyükelçi Oğuz Çelikkol'u sınırdışı etme tehdidinde bulundu
İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon, bir İsrail televizyonuna yaptığı açıklamada Türk dizilerinde İsrail'e yönelik eleştirilerin sürdürülmesi halinde buna kayıtsız kalmayacaklarını söyledi.
Danny Ayalon, tepkilerinin ne olacağını sorulması üzerine "Belki, büyükelçilerini sınırdışı ederiz" dedi.
Ayalon, haftabaşında "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisiyle ilgili rahatsızlıklarını iletmek üzere çağırdığı Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Oğuz Çelikkol'a diplomatik teamüllerde yeri olmayan bir şekilde muamele etmiş ve Çelikkol'u kasten alçak bir koltuğu oturtmuştu. Türkiye'nin büyükelçisini çekme tehdidi üzerine Ayalon özür dilemek zorunda kalmıştı.
Kaynak : Milliyet -
ne olur 3. dünya savaşı çıksın artık..
-
çıksın bakalım ne olacaksa:D
-
israilde koalisyon hükümeti var. dış işleri bakanı ayrı konuşur başbakanı ayrı konuşur. güvenlik bakanı ayrı konuşur. bi cacık olmaz aq çocuklarından.
-
sanki onların büyükelçisi yok türkiyede..
-
kimse anlamak istemiyor veya isine gelmiyor .
Adamlar Turkiyeden , Turklerden sikayetci degil . Cemaat dizisi olan dizinin ne hikmetse bu acilim zamani yaptigi "israil karsitligindan" sikayetci. Gitti buyuk elciler birbirine girdi ?
Sorun neydi ? Israilin araplara yaptigi zulm . Peki neden Turkiye bunu gosterme ihtiyaci kendinde hissediyor ?
Simdi bazilari bana muslumanliktan dolayi din kardesligi zirvasindan bahsedicek .
Peki somalide ac kaldiklari icin olen muslumanlar ne oldu veya zimbayede,ruanda, burkina Faso, hergun 100 lerce musluman hrisrtiyan birbirini din diye olduruyor ?
onuda gectim uygurlara cinin yaptigi zulm ?
bu cuma namazi showculari (namazdan sonra show yapan cemaatciler ) bu yukarida saydigim etkinliklere karsi tavirlarini neden goremiyoruz ?
bu dizilerden de ???
ortalik gene toz duman oldu , gene birseyler yamalandi bize . hadi hayirli olsun ...
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
Adamlar Turkiyeden , Turklerden sikayetci degil . Cemaat dizisi olan dizinin ne hikmetse bu acilim zamani yaptigi "israil karsitligindan" sikayetci. Gitti buyuk elciler birbirine girdi ?
Sorun neydi ? Israilin araplara yaptigi zulm . Peki neden Turkiye bunu gosterme ihtiyaci kendinde hissediyor ?
Simdi bazilari bana muslumanliktan dolayi din kardesligi zirvasindan bahsedicek .
Peki somalide ac kaldiklari icin olen muslumanlar ne oldu veya zimbayede,ruanda, burkina Faso, hergun 100 lerce musluman hrisrtiyan birbirini din diye olduruyor ?
bu cuma namazi showculari (namazdan sonra show yapan cemaatciler ) bu yukarida saydigim etkinliklere karsi tavirlarini neden goremiyoruz ?
bu dizilerden de ???
ortalik gene toz duman oldu , gene birseyler yamalandi bize . hadi hayirli olsun ...
-----------------------------bazı görüşlerine katılmasamda uygurlara yapılan zülüm karsısında cemaatin neden tepkisiz kaldığı konusunda şçiddetle vi şiddetle katılıyorum sana.
İsraile araplar için rest çeken Akp Uygur zulmüne karşı neden tepksiz kaldı. Türkiyenin çine hop arkadasım orda dur diyecek gücü yokmu.. o kadarmı güçsüzüz biz?
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------Çin'deki olay ile İsrail'deki olay çok farklıdır.
İsraildekinin kafasına bomba yağıyor, bebekler ölüyor; tibettekine bomba yağmıyor.
Hem Çin gibi bir süper gücü kafa tutmakla İsrail'e kafa tutmak aynı şey değildir.
Somalide aç kalan müslümanlara gelince; en büyük desteği fettoşçular yapıyor ona bakarsan :) O zaman fettoşçular kahraman?
Birşeyleri detaylı sorgulama kabiliyetine sahip değilsin.
-
Tabii ki tibettekine de sessiz kalınmamalı.
Ama artık bu zulümlere dur demenin zamanı ve buna bir yerlerden başlanmalı; ve şimdilik en mantıklı olanı filistindeki mazlumları korumak.
Bu bize saygı kazandırır. Ortadoğu ve doğu avrupa eğer 50 senelik bu işkenceyi durdurursa Türkiye, herkes ona büyük saygı duyar...
-
ReDsEa bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
bu dizilerden de ???
-----------------------------bazı görüşlerine katılmasamda uygurlara yapılan zülüm karsısında cemaatin neden tepkisiz kaldığı konusunda şçiddetle vi şiddetle katılıyorum sana.
İsraile araplar için rest çeken Akp Uygur zulmüne karşı neden tepksiz kaldı. Türkiyenin çine hop arkadasım orda dur diyecek gücü yokmu.. o kadarmı güçsüzüz biz?
bunun cevabi basit . cemaatci ( nur-si-ci ) yapiya uymuyor cunku. Onlar(uygurlar) turk . su yaziyi oku ...1912 yılında Sebilürreşat dergisinde çıkan bir yazıda ''Türk'' kelimesinin kullanılması ,dinsizlik,kafirlik sayılıyordu.''Türk Hükümeti'',''Türk Ordusu'',''Türk Ülkesi''deyimlerinin Osmanlı halkı üzerinde rahatsızlık yarattığı biliniyordu.1913 tarihli ''Mecmuai Ebuzziya'' dergisi'nin 94. sayısında, '
'Bizim Türklüğümüz sembolizmden başka bir şey değildir.Bizler yani Türkler Müslümanlık içinde erimişizdir.Türk falan değil sadece müslümanız denilmektedir.Üniversite de profesörlük de yapmış olan Ahmet Naim 1913 yılında yazdığı ''İslamda Davai Kavmiye''adlı kitabında,Türke karşı savaş açılmış ve ''Türkün geçmişini bilmesine ve öğrenmesine ihtiyaç yok,gerekli olan şeriatı öğrenmektir demiştir.1919-1920 yıllarında Şeyhülislamlık görevine getirilmiş ve padişahla birlikte ülkeden kaçmak zorunda kalmış olan Mustafa Sabri Efendi ise,Türke Türklük benliğini vermek isteyenlere ''soysuzlar'' yakıştırmasında bulunmuştur.
vahdettin hainmi degilmi diye tartisiyoruz hala , yaninda kimleride alip gittigini goruyoruz...herneyse, is sadece uygurlarla olsa genede iyi . Kyrgyzlar bebeklerini cinli ailelelere satiyorlar zorunlu olarak (cinin guzel irk projesi icin yaptigi ekinlikler ) . Kyrgyzistan fakir birakildi , petrolu gazi yok . ama bozkirlari var yesil , . Turkiye gidip hollandadan inek alicagina aslinda buralarda hayvanciligi gelistirebilir bu cok daha ucuza maal olucaktir hem turkiye acisindan .
Afganistandaki turklerden ise kimsenin haberi yoktur .
http://www.youtube.com/watch?v=WAWIy0yob04
bazilarina gore provake , bazilarina gore abarti .
Ben turkum , kimse kusura bakmasin . 100 yil once yaptiklarinin daha ozrunu dilemiyen araplar icin kilimi kipirdatmam . madem is muslumanlik afrikadaki halkta musluman . Onlarin ten rengi daha kara diyemi , araplara yaptiklarimizi hak etmiyorlar ?
gulerim ...
-
siyonizme karşı çıkarken ırk ayrımı mı yapacağız şimdi ?