Iss Problemi
-
arkadaslar merhaba ne yaptıysam ıss de verıtabanına ızın veremıyorum daha dogrusu verıyorumda vermıyormusum gıbı hata verıyor kaldırdım bastan kurdum ıss ı gene aynı gene aynı :s
-
işletim sistemi nedir?
üstat buraya upload ettiğim bir döküman var iis7 vista ama farklı bir sürüm kullansanda bahsettiğin sorun genel bir sorun çözüm aynıdır.Bir bak halledersin sanırım.
http://ul.to/8xpb5b
-
xp abı ısletım sıstemım basıt dosya paylasımını kullan onu da kaldırdm ondan da degıl sorun yanı. Anlamadım onceden calısıyordu sımdı neden boyle yapıyor:S
-
iss > iis
-
evet yanlıs yazmısım pardn
-
up
-
hata kodun ne dostum hatayı yaz güncelleştirilemedi diyosa güvenlikten everyone, users, guest tam izin ver
-
butun ızınlerını verdım ya ızın konusunda sıkınıtı yok aslında.
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------butun ızınlerını verdım ya ızın konusunda sıkınıtı yok aslında.
-----------------------------
sıkıntı ne o zaman sayfanın en tepesine on error resume next yaz altlaradaif err<>0 then
Response.Write Err.Description
end ifyaz
-
o dedıgını yazmadım ama hata şu cıkıo.
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Sürücüsü]Genel hata 'Temporary (volatile) Jet DSN for process 0x818 Thread 0x814 DBC 0x20d0064 Jet' kayıt defteri anahtarı açılamadı.
-
bilirim o ibnemsi hatayı... veritabanının veya bulunduğu klasörün adını değiştir. kesinlikle düzelir...
İyi Bayramlar