Issiz Adam Hakkinda Ne Düsüniyorsunuz ?
-
Selam Millet, gecenlerde su issiz adam filmine baktim, onda gördügüm karekterleri bende kendime benzetim, karinin cinsel iliskide saclarini cektirmesi vahsi olmasi vs. Acaba bu bir tür fetishlik mi, sizce böyle bir ask olabilir günümüzün sartlarinda, Ben gercegi göylemek istiyorum bana göre böyle asklar bitmistir :) Optimist düsünsem bile bana göre eski asklar kalmamistir size göre durum nedir merak ettim ?
-
geçen senenin filmi..ıssız adam daha adam olamamış... ayrıca kişilerin cinsel birliktelikleri kendilerini ilgilendirir burada bireysel maceraların anlatılmasını uygun bulmuyorum...
-
izlemez olaydım. filmden çıkınca az daha eski manitayı arıyodum. son anda vazgeçtim. bu 2 oldu zaten bi daha aşk filmi izlememek için herşeyi yapacam
-
cok siradan bir konu, cekimler vasat.
bu filmin niye bu kadar cok konu$uldugunu anlayabilmi$ degilim.
-
milletin ica durumunda naptigi bizi ilgilendirmez hocam. O issiz itinde kendini bulan bi cok erkek olmustur. Adam hem ica ediyor :D hem asosyal takiliyor hem romantik hem zengin hemde vicdanli bir adam portresi ciziliyor.Icinde ayrilik, platonik ask, herseyden nefret eden insanlar falan hersey anlatilmis. Uyanikca hazirlanmis bir senaryo bence adam her boku yiyor ve herkes filmden kendine ait biseyler bulabiliyor.
Ama su tip bu tip asklar bitmistir diyenler hep yanilir bence :D Ulan 10 milyar insan 5 milyar ask kombinasyonu var be -
444 bunu yazdı:
-----------------------------cok siradan bir konu, cekimler vasat.
-----------------------------erkeklerin çoğu hergün biriyle yatmak istediğinden olabilir mi
-
Her ne kadar günümüzdeki tvlerde gordugunu yapmaya ozenen gencleri iyi tavsir etsede pek begenmedigim bir film..
-
aslında bu günlerde ıssız adam değil de "işsiz adam" diye bir film yapsalar daha iyi olacak. Askerden geleli kaç gün oldu daha iş bulamadım. Bayrampaşa işkurun önünden geçtim bugün sky tv oradaydı insanların durumu içler acısıydı. Şimdiye kadar o kadar çok insan görmemiştim o kurumun önünde herkes isyan ediyor
-
ben şahsen aşka inanmıyorum , kızlar artık paraya ve zengin oluşuna bakıyor , yakışıklık artık bi boka yaramıyor ... paran varsa istediğini elde edersin kanımca , misal param olsa yasemin ergeneyle bi sevişme sahnesi planlıyorum , ıssız adama gelince çok saçma , orda anlatılan ilişki aşkla herhangi bi alakası yok , tamamen oruspuluk ve sevişme filmiydi , a.qq adam kızı becerirken ne biçim ses çıkartıyordu ...
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------cok siradan bir konu, cekimler vasat.
-----------------------------her gece başkasıyla yatan erkek profılı var ondandır=) ilgiisini çekio milletin. sevmedim ıssız adam filmini çok basit konusu.
-
Paran varsa ve yakışıklıysan elde edemeyeceğin kız yok...Ama bizde 2 si de yok :(
Toplam Hit: 3020 Toplam Mesaj: 21