Issız Bi Adaya Düşseniz Yanınıza Alacağınız 24 Şey Ne Olurdu.
-
byercie bunu yazdı:
-----------------------------
Hint keneviri esrar bitkisinin köküdür.Kenevir bitkisinden esrar elde edilir. Eroin yapımında kullanıldığını bilmiyorum. Tabiki de yemiycem espiri olsun diye yazdım, onları ekicem. Yapabilirsem adada dediğini de denerim...
-----------------------------bende zaten şaka oldunu bilerek espiriyi dewam etttirmeq amacıylan devam ettirdim.
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------byercie bunu yazdı:
Hint keneviri esrar bitkisinin köküdür.Kenevir bitkisinden esrar elde edilir. Eroin yapımında kullanıldığını bilmiyorum. Tabiki de yemiycem espiri olsun diye yazdım, onları ekicem. Yapabilirsem adada dediğini de denerim...
-----------------------------bende zaten şaka oldunu bilerek espiriyi dewam etttirmeq amacıylan devam ettirdim.
-----------------------------Kralsın...
-
bu 24 şeyin :D 24 tasarımla ilgisi olabilir mi :D :D ¿ ?
-
byercie bunu yazdı:
TORN bunu yazdı:
-----------------------------byercie bunu yazdı:
-----------------------------Kralsın...
-----------------------------kralım tabi sex kralı
-
hiçbir halt almazdım yanıma :)
-
hotboy bunu yazdı:
neden 24? genelde 3 şey sorarlar, imzandaki nokta sayısıda 24, bi bağ varmı acaba aralarında :D
-----------------------------pes vallaha oturup oradaki noktaları mı saydın :))
-
Mushaf.tesbih,seccade
-
1 yastığımı 2 huzur 3 sessizlik kalan 21 in önemi yok
-
la anlamadığım bişi var zaten ıssız adaya gidiyonuz okadar mühimmatı netceniz merak adiyom
-
ben 24 seyle yenı bı seyır kurarım o adaya :D