İşsizlere Dizi Tavsiyesi(Yabancı)
-
the walking dead
south park
-
doctor who, fringe, sons of anarchy
-
izleyipde pişman olmadıklarımı yazıyım bende
Merlin (5. sezonda bitti yanlış hatırlamıyosam)
The walking dead (4. sezon çıkacak diye biliyom)
Fringe(5. sezonda bitti)
Chuck (bu da 5. sezonda bitti)
Nikita(4. sezon başlıcak)
Eureka(5. sezonda bitti)
Terra Nova(1. sezonda bitti)
Kyle xy(3. sezonda bitti)
Doctor who(8. sezon başlıcak)
How i met your mother(9. sezon ve son sezon başlıcak)
Arrow(2. sezon bekleniyo)
Heroes(4. sezonda bitti)
Covert Affairs(4.sezon devam ediyo)
Failing Skies(4. sezon çıkacakmı bilmiyom)
Bing bang theory(7.sezon start aldı diye biliom)
Revolution(2. sezon bekleniyo)
TBT tarafından 10/Eyl/13 22:27 tarihinde düzenlenmiştir -
konusu gelmişken bir şey sormak istiyorum. İzlemelerinizi yaparken, ilerlemiş bir diziye yeni başladıysanız aynı anda 2-3-5 farklı dizi birden mi izliyorsunuz yoksa 1 diziyi 1 ay boyunca izleyip bitince başkasınamı geçiyorsunuz?
güncel olarak breaking bad izliyorum onun harici tutulan fazla ilerlememiş dizileride geriden takip ediyorum
sevdiğim tarza göre Shameless, Under the dome benim tercihlerim
-
Prison break: stajdan çıkar çıkmaz atlayıp eve hızlı şekilde gidip çok kısa sürede bitirdiğim 10 numara bir dizi
game of tronhes: iyi bir dizi fakat her sezon başı sanki dizide birşey olacakmış gibi geliyor ama genellikle durgun mesela 2. sezon bittiğinde 3ün çıkmasını dört gözle bekledim fakat 3. sezon beklediğim gibi olmadı düşüncem fazla abartılmış bir dizi
spartacus: her sezonu ayrı güzel spartacusun olmadığı sezon bile gercekten iyi geciyor 10 numara bir dizi izlemeni tavsiye ederim zaten 4 sezon 40 bölüm falan kısa sürede biterDexter : fazla söze gerek yok izle derim :D
benim yavsiyelerim bunlar vikings falan izledim pek beğenmedim ama millet övüyor ....
-
film dizi manyağı olarak 2 tane sölicem white collar ve blue mountain state onlari begenirsen digerlerinide sölerim ama bunlara 5 er bölüm bak sonra bitirince garantisini veriyorum bana dua edersin
-
the sopranos
the wire
house
how i met your mother
the big bang theory
vs.
-
Açın hint filmlerini izleyin hocalar. :) Bir sürü film var ve acayip sarıyorlar bir süre sonra. Eroin gibi amuğa ğoyum. :D
-
logas bunu yazdı
film dizi manyağı olarak 2 tane sölicem white collar ve blue mountain state onlari begenirsen digerlerinide sölerim ama bunlara 5 er bölüm bak sonra bitirince garantisini veriyorum bana dua edersin
hocam bu white collar, blue mountain state gibi eğlenceli bir dizi mi? bide diğerlerini de söyle hocam :)
-