İşsizlik Çığ Gibi Büyüyor.?
-
tekuna bunu yazdı:
-----------------------------
altinda arabasi, elinde cep telefonu, evinde lcd televizyon, agzinda en kral sigara.... ihtiyaci olan isini buluyor... kimse merak etmesin...
-----------------------------Hocam inan ki ben öyle birilerini bulamıyorum.Ya okumuş insanlar öyle ya da babadan zengin olan adamlar öyle.Peki esnaflar memurlar işçiler vs ne durumda?
-
600 kisi kapasiteli bir fabrikada calisan bir tanidigim var avrupaya calisiyorlardi.tum siparisleri iptal olunca hindistan ve guney afrika ya yoneldiler ama onlarda simdi kumar oynuyolar tayyipcik soz vermis sizi magdur etmicez isten cikarmalar olmasin diye vesseelam.
-
Her yık tıklım tıklım olan sokaklar bom boş bu bayram insanların ceplerinde para yok olanda çıkarmaya korkuyor. Bu kriz sürer daha bir yıl birileri çıkıp milleti hala uyutsun kriz bilmem ne geçti diye tuzu kuru olanların bir sorunu yok nasılsa ihtiyaçları fazlasıyla milletin sırtından karşılanıyor Allah çoluk çocuğu olanlara yardım etsin zaten geçim zordu şimdi iyice çıkmaza girdi.
-
pit10din bunu yazdı:
bu millet bayram alışverişi yaparken ürünleri yağmalayarak alır başka da bişey olmaz herkes te para bok gibi ...
bayramda harcasın. eee bayramdan sonra parasız yaşasız kredi kartına sarılsın. sömürgecilik işte budur.merak etmeyin müridler :) tayyiple konuştum dediki : Kriz müslümanı vuramaz dedi.
-
Arkadaşlar konuşmak tartışmak güzel şeyde; insan kendine sormalı bu tartışma bana ne getirir ne kazandırır..İşsizlik var kriz var bunları zaten 5 yaşındaki çocuk biliyo..
Şimdi bu konuda nolur?..
Tayyipe kfr ederler,kriz bize teğet geçti laflarını eleştirirler alaylı bi dille..
Konu gene AKP saldırı platformu olur.Gerek yok arkadaşlar bunlara.
-
akp ci adama kriz vurmaz
-
abi kirz kucuk esnafa vuruyor a.q adamlar gelıor yaz hesaba yaz a.q ama patronlar kıbrısta kumar masalarında kalkmıorlar... bulan buluor parayi a.q bu ülkede bakın etrafınıza herkezde araba war ne gerek war .. ?
-
Asi bunu yazdı:
Her yık tıklım tıklım olan sokaklar bom boş bu bayram insanların ceplerinde para yok olanda çıkarmaya korkuyor. Bu kriz sürer daha bir yıl birileri çıkıp milleti hala uyutsun kriz bilmem ne geçti diye tuzu kuru olanların bir sorunu yok nasılsa ihtiyaçları fazlasıyla milletin sırtından karşılanıyor Allah çoluk çocuğu olanlara yardım etsin zaten geçim zordu şimdi iyice çıkmaza girdi.
-----------------------------nerde bomboş şimdi girdim eve, kafayı yiycektim bugün her yer tıklım tıklım arabadan insandan geçilmiyo. cafeler, lokantalar mağazalar ağzına kadar dolu oturmaya yer bulamadık milletin elinde torbalar poşetler, şaşırdım açıkcası
-
strudll bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
-----------------------------nerde bomboş şimdi girdim eve, kafayı yiycektim bugün her yer tıklım tıklım arabadan insandan geçilmiyo. cafeler, lokantalar mağazalar ağzına kadar dolu oturmaya yer bulamadık milletin elinde torbalar poşetler, şaşırdım açıkcası
bu manzarayla bende karşılaştım bugün :|üstelik yağmur warken :| ben kör değil mişim demek ki oohh bbeee :P