folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İst Li Arkadaşlar Ailemi Denize Götürecegim Bildiginiz Aileye Uygun Güzel Yerler Varmı

İst Li Arkadaşlar Ailemi Denize Götürecegim Bildiginiz Aileye Uygun Güzel Yerler Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    b.çekmece favori hocam hemde pazar günleri :D , karaburuna gidin akrabalar ordaymış geçen yaz gitmiştik güzeldi plajı it kopukda yoktu zaten sahil boyunca ilerledikçe insan sayısı azalıyo rahat oluyodu

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    poyrazköye gidebilirsin. önce beykoz ordan poyrazköye geçiceksin fena değildir orası hem kum daha ne xD

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek
    Selamlar dostum.Silivriye gidip 4 km daha geçince solda inşaatlar var.tepede kalıyorlar 2,5 km kadar içeri girince orda zenginlerin evleri var.Onların girdiği plajı tercih edebilrisin.Herkeze açıktır.Güvenlik vardır.Hırsızlık felan olmuyor.Erkek ağırlıklı değildir.Genelde iş adamlarının fln kızları ogulları akrabagları fln geliyor.Yazlık seklinde yerler.Ama kimse bilmiyor.....

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    yüzmeyi biliyosan şile  şilede bi yere gittik kum su güneş plaj gibide değil karışan yok bişey yok çok dalgalı ayağını latından kum kayıyo dalga bi çaktı denizde yere düştüm boğuluyodum :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

karabagliturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Selamlar dostum.Silivriye gidip 4 km daha geçince solda inşaatlar var.tepede kalıyorlar 2,5 km kadar içeri girince orda zenginlerin evleri var.Onların girdiği plajı tercih edebilrisin.Herkeze açıktır.Güvenlik vardır.Hırsızlık felan olmuyor.Erkek ağırlıklı değildir.Genelde iş adamlarının fln kızları ogulları akrabagları fln geliyor.Yazlık seklinde yerler.Ama kimse bilmiyor.....
    -----------------------------

Ahahaha evet haci her yaz ordayim ben:) kimse bilmiyo oralari dogru. Tas gibi evler var kullanmiyolar onlerindeki denizi :D havuzlarina bikere girmistik guvenlik falanda yok utanmasam evlerine girip yatardim :D Oralar bombos yaw :D ama plaji cok tasliydi.

I find your lack of faith disturbing.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    hocam menekşe fln gitme oralara, hiç güzel degil oralar yane ben sevmiyorum. Adam gibi böle koy gibi yerde yüzmek istiyosan ama su okadar berrakki buz erimiş giibi sanki =) hafta için sabah erken saatlerde 8-9-10-11-12 ye arası yeşilköy sahiline geliceksin hocam. Yeşilköylü olarak 3-4 günde bir sabah  8 de gidip giriyorum ve kumun içindeki yengeçleri izleyebiliyorum su üstünden okadar berrak ve temiz nerdeyse içicem :D ama 12 den sonra gitmeyin varoş semtlerin hepsi sahile akıyor gerçi  cingenler geliyolar çalıp oynuyolar :D oda ayrı bi zevk ama donla denize giren adam görmek zevkinizi kaçırabiklir

"
Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 17