İst Li Arkadaşlar Ailemi Denize Götürecegim Bildiginiz Aileye Uygun Güzel Yerler Varmı
-
b.çekmece favori hocam hemde pazar günleri :D , karaburuna gidin akrabalar ordaymış geçen yaz gitmiştik güzeldi plajı it kopukda yoktu zaten sahil boyunca ilerledikçe insan sayısı azalıyo rahat oluyodu
-
poyrazköye gidebilirsin. önce beykoz ordan poyrazköye geçiceksin fena değildir orası hem kum daha ne xD
-
Selamlar dostum.Silivriye gidip 4 km daha geçince solda inşaatlar var.tepede kalıyorlar 2,5 km kadar içeri girince orda zenginlerin evleri var.Onların girdiği plajı tercih edebilrisin.Herkeze açıktır.Güvenlik vardır.Hırsızlık felan olmuyor.Erkek ağırlıklı değildir.Genelde iş adamlarının fln kızları ogulları akrabagları fln geliyor.Yazlık seklinde yerler.Ama kimse bilmiyor.....
-
yüzmeyi biliyosan şile şilede bi yere gittik kum su güneş plaj gibide değil karışan yok bişey yok çok dalgalı ayağını latından kum kayıyo dalga bi çaktı denizde yere düştüm boğuluyodum :W
-
karabagliturk bunu yazdı:
-----------------------------
Selamlar dostum.Silivriye gidip 4 km daha geçince solda inşaatlar var.tepede kalıyorlar 2,5 km kadar içeri girince orda zenginlerin evleri var.Onların girdiği plajı tercih edebilrisin.Herkeze açıktır.Güvenlik vardır.Hırsızlık felan olmuyor.Erkek ağırlıklı değildir.Genelde iş adamlarının fln kızları ogulları akrabagları fln geliyor.Yazlık seklinde yerler.Ama kimse bilmiyor.....
-----------------------------Ahahaha evet haci her yaz ordayim ben:) kimse bilmiyo oralari dogru. Tas gibi evler var kullanmiyolar onlerindeki denizi :D havuzlarina bikere girmistik guvenlik falanda yok utanmasam evlerine girip yatardim :D Oralar bombos yaw :D ama plaji cok tasliydi.
-
hocam menekşe fln gitme oralara, hiç güzel degil oralar yane ben sevmiyorum. Adam gibi böle koy gibi yerde yüzmek istiyosan ama su okadar berrakki buz erimiş giibi sanki =) hafta için sabah erken saatlerde 8-9-10-11-12 ye arası yeşilköy sahiline geliceksin hocam. Yeşilköylü olarak 3-4 günde bir sabah 8 de gidip giriyorum ve kumun içindeki yengeçleri izleyebiliyorum su üstünden okadar berrak ve temiz nerdeyse içicem :D ama 12 den sonra gitmeyin varoş semtlerin hepsi sahile akıyor gerçi cingenler geliyolar çalıp oynuyolar :D oda ayrı bi zevk ama donla denize giren adam görmek zevkinizi kaçırabiklir
Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 17