İst Üni İkinci Öğretim Bilgisayar Mı Yoksa Şehirdışı Bilgisayar Mı?
-
http://www.youtube.com/watch?v=q6linVSzId4&feature=player_embedded
3. sınıf projelerimizden video yapmışlar :))
-
ben ikinci öğretim okuyorum birinci öğretimden farkı yok sen merak etme sadece harcı fazla :)
-
bi kere hayaller dünyasından çık dostum. Türkiye'nin en iyisi olma hayali her idealist öğrencinin hedefidir ama 4. sınıfta sizin gibi gençleri görmek isteriz.
-
2. öğretim ücretleri ortalama 450-600 lira arası eğer aile zorda kalmazsa iö iyidir rahattır en azından 2-3e kadar yatabilirsin rahat edersin
sabahın köründe derse girmek koyar insana kafa yerinde olur öğleden sonra ayrıca eğer ist. yaşıyorsan direk orayı yaz bence aile düzenin herşeyin oradadır
rahat edersin ve hedefin yüksek ise kendini derslere tam verebilirsin
-
Merhabalar ben bu konuyu açan kişiyim. Arkadaş davetiye attıda kayıt oldum :)
İst. İkinci öğretimi yazmadım nihai karar olarak. GYTE geldi hocam :)
-
Arkadasım Gyte egitim konusunda gayet iyidir. harbiden iyidir zaten üniversite değil enst. dir. ama sunu soyleyeyim kendini geliştirecegim dersen üniversite ile hiç bir alakasi yok. Oyle bir niyetin varsa hemen hindistanın yolunu tutuyorsun. Bilgisayar mühendisligi bitirip mail yazarken renkli yazamayanlar var birak yazilimi tasarimi o yüzden van yy de gitsen uni boş . ama su gercek istanbulda herkes aktif olarakbişeyler yapmaya kalkinca sende kendini zorlarsin ....
-
Bu gyte özelmi devletmi .
-
GYTE devlet üniversitesidir.
-
bizim ünide ikinci öğretim bilgisayar mühendisliği mi varmış?
ikinci öğretimin kalitesi neden düşük olsun ki? sonuçta aynı dersler. o kalite senin kafanın gece ayık olmasıyla ilgili :) -
hocam eğer gerçek manasıyla çalışsacağım diyorsan ; yaz 2. öğretim 1 sene oku , ortalama yap , sonraki seneler ya ister yine2. öğretim olup 1.öğretim harcı ver , yada istersen direk 1.öğretim ol .