Istanbul - GENEL
-
Tekrar ben :) Hocalar taksimde yan sokaklarda falan kız arkadaşlarla da birlikte takılınabilecek kafeler nerelerde vardır ? Gece guzel olur kalabalıktır falan dediğiniz yerler nereleridir mesela ? Fiyat olarakta çok kazık yemeyelim ama :)
-
balkan lokantasının nesi ucuz amk ? 3 çeşit yemek 15 tl ? istiklal e gir ağa camii'nin sokağında merkez et lokantası var her türlü etli yemek pilav ve makarna'nın tabağı 1.5 tl , çorba 1.25 ekmek çay ve su ücretsiz, pilav'ın üstüne kavurma fix filan, fiyatlar mantıksız geliyor ama 10 senedir ölmedim.
-
ndmylmz bunu yazdı
Tekrar ben :) Hocalar taksimde yan sokaklarda falan kız arkadaşlarla da birlikte takılınabilecek kafeler nerelerde vardır ? Gece guzel olur kalabalıktır falan dediğiniz yerler nereleridir mesela ? Fiyat olarakta çok kazık yemeyelim ama :)
tomtom sokak'ta bir mekana girmesen bile ortam'a karışıp eğlenebilirsin,küçük beyoğlu'nun olduğu bölge'de transların evinin olduğu sokağın etrafındada sokak eğlencesi çok döner..orasıda keyiflidir,cihangir merdivenlerde olabilir,bu tarz yer çok..zamanla kendi potansiyeline uygun yerlerde keşfedersin..mesela galata kulesinin dibide iyidir ama pek tercih etmem ben,belki sen seversin.