İstanbul / İzmir
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Azizim İst. duruken İzmir diye soru olabilme ihtimalini bile değerlendirmemek gerekir bence. Git İstanbul 'a burnumda tütüyor zaten boğaza doğru birde selam söyle benden..
-----------------------------
abicim ne felsefik konustun öyle yazdıklarından yaşının ilerlemiş olduğu ayrıca felsefe yada edebiyat hastası olduğunu çok iyi anlaya biliyorum (sevdim seni ) -
İki şehirde de yaşayan biri olarak tabiki İstanbul diyorum. Bir sürü tarihi mekanı, gidip görülecek yeri var. İzmir'de görüp gezilecek pek bir yer yok. İstanbul'da çok daha iyi vakit geçirirsin. İzmir kızı güzel olsa ne olur olmasa ne olur. Millet kapıda mı karşılayacak. Ek olarak İzmir kızının güzelliği hikayeden ibaret. Belki geçmişte oturan rum & yunan kızları sebebiyle böyle söylentiler çıkmış olabilir. Ama diğer şehirlerden farkı yok. Denildiği üzere daha bakımlılar ve açık giyiniyorlar. Abaza halkımız kızların götünü yüzüne tercih ettiği için güzel görüyor olabilirler.
-
Gençler hepinize iyi geceler ben yola çıkıyorum ilk hedef istanbul iyi bir atraksiyon olacak unutmıcam sizi tahribat :) istanbul dediğiniz için istanbula gidiyorum :)
-
hocam tek kelime bir izmir li olarak izmirde bi bok desem yeri olur..
istanbul a git en azından sultanahmet gezersin galata koprusune gidersin eminonu balık ekmek yersin ya istanbulda gezicek dolasıcak yer cok bitiremessin :)
-
bırakın ya paran boq olmadıgı sürece ıstanbul bır ıse yaramaz. he boq gıbı parayla gezcem dıosan gıt ıstanbula makul bi gezı ıstıosan ızmır rullz