İstanbul A İlk Gidişim Ve Tbt Taks
-
sn murüdler dün hayatımda ilk defa istanbula gittim bi tur duzenlednı burda onunla beraber.
istanbula gidince ilk aklıma gelen şey bi tbt plaka cekmek oldu tabi :) sahil boyundan gidiyoruz millet galata köprüsünü çekiyor benim gözüm otobanda.. dünyanın taksisi gecti tdt tst tht tbk tby tak tat tet tey.... ne kadar kombinasyan varsa hepsi gelidi geçti... bi tbt gorememiştim... sonra birden 34 tbt 46 gecti olup olmadıgını bilmiyorum tabi hışımla yağıştım makineye hemen shot ladım :) sonra oğuz özkeroğlu (stigmatA ) na sordum varmı 46 bi bakıver var dedi yıkıldım tabi... neyse
-
sonra daha 46 yı cektıkten sonra 5 dakka gecmedi 34 tbt 10 cıktı ama ole bi gecti ki cekemedim.....
sordum oğuz abi ye o yokmus dedim sansıma sıçim :D
sonra ki 3 saat boyunca otobana bakmaktan boynum tutuldu ki onu gordum.... 34 tbt 14 allah alla :D atladım otoboanın ortasına karsı seritteydı ezilme tehlikesi atlatıp gectım karsı reside fotosunu cektim ulen o da varmıs :D sonrak 3 saaat boyunca da tbt gozledim ama tbt dışında ki tum kombinasyonla gecti D: sonra gezi bitti gitti işte ole :) ben de paylaşım dedim :)
-
Ruhumuz yeter Başka zaman inşallah sıkma canını
-
bende yolda yürürken yanıma gelmıstı ılk böle olmustu sonra pesınden kosmaya basladım ama zevklı oluyo be :|
-
sırf mücadelen için bence bir kıyak yapılmalı sana =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
sırf mücadelen için bence bir kıyak yapılmalı sana =))
hacı iyi düşünmüşsün saol ama ben bunu sadece ve sadece tbt ruhu için yaptım :)yaşasın TBT !
-
bu ulvi görev aşkın için tebrik ederim seni, duygulandım lan :(
-
Kim olsa aynı şeyi yapardı diye düşünüyorum ben hocam :)
ne zevkliydi lan taksnin peşinden koşturmak :D
-
ilk defa istanbula geliyosun hayatında ilk kez geldiğin ve sayılı geleceğin biyere ve oraları gezip görüceğine gibi tbt plaka arıyosun
ne işin var plakayla hocam gez toz ya bak benimde var orda plaka ben çektimde ne oldu :))
-
süper oluyo dimi millet nabıyo fln dıyo acayıp acayıp bakıyolar .bi kere cekerken arabanın ıcınde kız var kendısını cektıgımı sandı arıza yuzunu saklıyor :|
-
adamgibi bunu yazdı:
süper oluyo dimi millet nabıyo fln dıyo acayıp acayıp bakıyolar .bi kere cekerken arabanın ıcınde kız var kendısını cektıgımı sandı arıza yuzunu saklıyor :|
Aynen Hocam millet deli görmüş gibi bakıyo ama harbiden de deli işi :D