İstanbul Acil AB+ Kan Lazım Arkadaşlar
-
bir yakınım için acil olarak küçükçekmece MehmetAkif Ersoy Hastanesinde AB+ kan lazım arkadaşlar uygun olan veya bulabilecek olan varsa bana dönerlerse çok sevinirim.
0 544 331 89 95
Not : Bilgisayar başında olamam cep den ulaşılırsa sevinrim çağrı atılması bile yeter dönerim şimdi den sağolun.
-
Allah şifa versin zor bulunan bir kan biliyoum.
-
Benim kan grubum, en değerli kan grubu bana göre, istanbulda olsa idim yanınızdaydım,
-
Biyotbt AB rh (+) İstanbul VBDream AB rh (+) PM İstanbul PriesTBT AB rh (+) İstanbul -
Abi vermek isterdimde dururum malum, bende çok kan kaybettim bir kaç gündür, bitap haldeyim.
Ama elinden gelen varsa çekinmesin arkadaşlar. -
DJ_Alper bunu yazdı
Biyotbt AB rh (+) İstanbul VBDream AB rh (+) PM İstanbul PriesTBT AB rh (+) İstanbul bu adam formun en gerekli adamı.
-
umitomas bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Biyotbt AB rh (+) İstanbul VBDream AB rh (+) PM İstanbul PriesTBT AB rh (+) İstanbul bu adam formun en gerekli adamı.
-
up
-
allah sifa versin. kizilay vermiyor mu hocam?
ben kizilayda kan verirken genelde orda kendi hastasina isteyenler oluyor.oyle denesen daha hizli bulursun bence.
-
arkadaşlar hepinize teşekür ediyorum sağolun pc başına geçemediğim için geç yazıyorum sorun geçici olarak da olsa çözüldü.
Özellikle
izzmarit e ilgisinden dolayı çok teşekür ederim... -
AB+ yım ama İzmirdeyim belki başkasına da lazım olur..