İstanbul Anadolu Yakası Bisiklet Turu
-
hafta sonları bisiklet sürüyorum caddebostanda fakat kimse gelmedi. Gelmeyi düşünen arkadaşları beklerim.
-
Elektri bisikletle gelene küfür etmiyorsanız geleyim.
-
RETRET bunu yazdı
Elektri bisikletle gelene küfür etmiyorsanız geleyim.
daha kimse gelmed hocam gel sıkıntı yok :D
-
archair23 bunu yazdı
hafta sonları bisiklet sürüyorum caddebostanda fakat kimse gelmedi. Gelmeyi düşünen arkadaşları beklerim.
Hava güzel olunca ben geliyorum o taraflara ama tuzladan başladığım için bostancıya geldiğimde zaten yorulmuş oluyorum bir de bunun dönüşü var, ramazandan önceki son haftasonu olması sebebiyle yine bi bostancı yaparım herhalde
-
ben bostancıda oturuyorum , bisiklet bulursanız bende gelebilirim
-
erebos bunu yazdı
ben bostancıda oturuyorum , bisiklet bulursanız bende gelebilirim
İsparkın bisiklet durakları var oradan kiralayabilirsin
-
Neyse ya benim şarjım falan biter rezil olmayayım oralarda.
-
archair23 bunu yazdıcohndoe bunu yazdı
Bu yakada ucuz yollu bisiklet alınabilecek bir yer var mı bildiğiniz? Özellikli birşey olmasına gerek yok öyle 2. el olursa uygun fiyata bulabileceğimi tahmin ediyorum.
Bütcen ne kadar hocam ?
ben de alacağım kadıköy - hasanpaşa da oturuyorum. bütçe max 350 , şu an için salcano excel 26 almayı planlıyorum.
bir de göztepe de oturan arkadaşlara bir sorum olucak ziverbey - galerilerin önündeki F.Kerim Gökay Caddesinde okul(Marmara Üni.) - Ev(Hasanpaşa) yapmak bisikletle zor olur mu ? Trafik akan bir trafik olmasından dolayı?
-
snrhsn bunu yazdıarchair23 bunu yazdıcohndoe bunu yazdı
Bu yakada ucuz yollu bisiklet alınabilecek bir yer var mı bildiğiniz? Özellikli birşey olmasına gerek yok öyle 2. el olursa uygun fiyata bulabileceğimi tahmin ediyorum.
Bütcen ne kadar hocam ?
ben de alacağım kadıköy - hasanpaşa da oturuyorum. bütçe max 350 , şu an için salcano excel 26 almayı planlıyorum.
bir de göztepe de oturan arkadaşlara bir sorum olucak ziverbey - galerilerin önündeki F.Kerim Gökay Caddesinde okul(Marmara Üni.) - Ev(Hasanpaşa) yapmak bisikletle zor olur mu ? Trafik akan bir trafik olmasından dolayı?
350 liraysa bütçe sakın ucuz markaların amortisörlü bisikletlerine bulaşma, bence biraz daha ekle iyi birşey al, ikinci ellere de bak belki bulursun iyi birşey.
Ben heryerde sürüyorum bişey olmaz herhalde düzgün sürersen ama kask şart, nedense kask olmayınca arabalar sıkıştırıyor, adamdan saymıyor :)
-
snrhsn bunu yazdıarchair23 bunu yazdıcohndoe bunu yazdı
Bütcen ne kadar hocam ?
Hizirbey caddesini kullan hocam, zor olmaz bence. Yada kuyubasi mopasin aralardan kacabilirsen pek zor olmaz.