İstanbul Atatürk Havaalanına Gidiş?
-
cuneyd bunu yazdıunbalanced bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Uzunçayır'dan metrobüse bin, zincirlikuyu'dan metrobüs aktarması yap.
Şirinevler'de in, oradan metro'ya bin, havaalanına gidersin direkt.
Uzunçayır metrobüsünden havaalanına kadar tahminen 1 saatte gidersin hocam. ( tahmini olarak )
aktarma var mı hocam ?
http://www.metrobusharitasi.com/uzuncayir-metrobus-duragi/
burda direk gösteriyor ?
Aktarma şöyle hacım. Uzunçayır tarafından gelen metrobüslerin son durağı zincirlikuyu.
Orada metrobüs değiştiriceksin sadece. ( extra bilet basmaya gerek yok )
Zincirlikuyu'daki metrobüsler ile şirinevler'e kadar gelebilirsin ;)
anladım hocam mantığı :) sağolasın yardımların için.. kolay gidilecek gibi görünüyor.. teşekkürler herkese
-
Ben de önce metrobüsle Şirinevler, daha sonra metroyla Atatürk havalimanına gitmiştim daha önce. Heralde en kolay böyle, bana da böyle söylemişlerdi çünkü.
-
Aktarma şöyle hacım. Uzunçayır tarafından gelen metrobüslerin son durağı zincirlikuyu.
anladım hocam mantığı :) sağolasın yardımların için.. kolay gidilecek gibi görünüyor.. teşekkürler herkese
@cuneyd hocam yanlış hatırlamıyorsam aktarma sadece avrupa yakasından asyaya gecerken yapılıyordu.
-
lacuradeamore bunu yazdı
@cuneyd hocam yanlış hatırlamıyorsam aktarma sadece avrupa yakasından asyaya gecerken yapılıyordu.
Yanlış hatırlıyorsun hocam :)) Avrupa'dan Asya'ya, Asya'dan da Avrupa'ya gittim geldim. Hepsinde de aktarma var :)