İstanbul Avrupa Yakası / İnternet !
-
dün akşam 7 den beri internet yerlerde ya. 100kb ile dosya çektigim yerden bugun 4-5 kb göremiyorum. 7-8 yer denedim rapidden tutun türkiye lokasyonlu bir sürü siteden dosya çekmeyi denedim yok hepsi berbat.
tahribata bile giremiyorum nerdeyse donanimhaberde fln millet aglıyor 2-3 gündür 15-20 sayfa olmuş varmı sorun yaşayan başka :/speed testimin sonucunu buraya koymak isterdim ama imageshack açılana kadar yeni yıla girebiliriz.
ben söliyim download hızı 63 kb
upload hızı açılamadı çöktü site :F -
bende bursadan ım ama burdada internet yerlerdee:@
-
bende şişlideyim.Şu yazıyı yazarken bile çok yavaş :S aynen 2-3 gündür böyle heralde kabloları falan mı düzeltiolar nedir..
-
evet benim net de de bi sorun var :S çözemedim gitti çok yavaş..
-
Sadece yurtdışı çıkışlarında sorun var. Türkiye'de host edilen sitelerde bir problem yok.
-
aynı durum bendede var 4-5 kb ile dosya indiriyo giderekte düşüyo bıktım artık bu ttnetden zaten işlerim var tam zamanını buldular..
-
Bu tür sorunlarda arayacaksınız ttneti kaynacaksınız kardeşim. Para veriyorsunuz, atlarım böyle işe 8 mbit dalgası çıktı beri netler yavaşladı. Madem alt yapıyı daha oturtamadınız ne demeye hemen yürürlüğe koydunuz bu işi.
2 gün önce aradım telefonla gene, karşımdaki adama sözüm size değil üstlerinize dedim. Başladım kaynamaya.
Kardeşim bu sorun bir tek bende değil tüm netde sizde çok iyi biliyorsunuz forumlarda her yerde telekoma kafam girsin diye boşuna demiyorlar.
Bende şu an kafamı sokayım dedim size. Kaplumbağa hızında dolaşıyorum internetde. 56 k modem bile bundan hızlıdır. Vs vs vs döktüm içini.
Benden telefonumu istedi, ekran gözüküyor zaten dedim. Ne oldu? Teknik destek için arkdaşları göndereceğiz dedi. Kusura bakma ama dedim, sen hala sorunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorsan. Daha hiçbirşey demiyorum. Hadi kolay geldin. İyi günler.
-
telekoma kafam girsin
-
İxiri bulayımdadial up takılayım bari
-
2 qün önce bende 8mb i denemek için qeçtim ama dün aksam speed testimin cwbi beni çok mutlu etti 195kbps yani 256 ile bile bağlanmadiqimi qösteriyo. qerisini bizim üzerimizden para yiyenlere we Allah'a hawale ediyorum!!!
-
her hafta 2 gün bu oluyor sonra düzeliyor